Elo.
Prowadziłem bloga na głównej stronie Pokerstrategy.com co jest ogromnym wyróżnieniem, ale mając na uwadze moje skłonności do braku systematyczności skłoniło mnie to do chwilowego wstrzymania prowadzenia swojego bloga w tamtym miejscu i spróbowania własnych sił na naszym forum.
Po części zakładam to forum w związku z zaczynającymi się WCOOPami, na które sprzedałem udziały i mam zamiar robić z nich krótkie relacje by ten co nie widział miał pogląd jak turniej się rozgrywał.
O mnie...hmmm nie za wiele lubię pisać.
W pokera gra ok 2,5-3 lat na poważnie 2 lata.
Przez rok miałem przyjemność występować w Teamie Pokerstrategy.com, który niestety został rozwiązany. Mój największy sukces live to chyba 9 m-ce na WPT Barcelona, gdzie zaliczyłem bubble FT oraz wygrana na USOP w Wiśle 2 lata temu.
Online za swój największy sukces uważam 2 m-ce w turnieju 150rebuy na FTP za co zgarnąłem ok 50 klocków.
Prywatnie leń mieszkający z ukochaną gdzieś w Polsce
Z zainteresowań sport, który uprawiałem od dziecka(głównie siatkówka, ale także kosz czy szczypiorniak), ale od dwóch lat niestety stagnacja. Ale w TV oglądam każdą większa imprezę.
Obecnie właściciel kota, dwóch psów z czego kot mieszka z mamą, pies z siostrą a drugi pies jest dziewczyny
Dlatego też za około pół roku planuję zakup oto takiego psiaka:

O kupnie psa też będzie dalej bo dzięki kochanej siostrze wiem, że to nie takie proste ![]()
To chyba tyle na wstępie. Postaram się być regularny bo pisać lubię ale lenistwo to straszna choroba
Do następnego.