Skip to forum
Notifications
Clear all

XBOX2POKER

8 Posts
5 Users
17 Reactions
651 Views
leeloo80

Hello. Biorę udział w Mega Bankroll Challenge. Będę grał rekreacyjnie turnieje oraz grał sobie na zakupionej za stówkę ojro w promocji Black Friday konsoli Xbox One S All Digital. Wcześniej tylko PlayStation, teraz więc czas na zmianę i spróbowanie czegoś, co zawsze krytykowałem. A nie tak dawno mówiłem, jak to przecież konsola bez napędu, to nie konsola, kto to wymyślił i kto to kupi. Bez sensu! Tak wcześniej głosiłem. No i sobie kupiłem! :f_drink:

Do przejścia na stronę Xbox oprócz rewelacyjnej ceny zachęciła mnie możliwości korzystania ze sporej biblioteki gier w ramach abonamentu Game Pass za jedyne jakoś 40 PLN miesięcznie. To super pomyśleli i tym przyciągają. Obecnie trwa jeszcze dodatkowo promocja świąteczna i pakiet Game Pass wraz z Gold Live czyli pakiet Ultimate Game Pass na 3 miesiące kosztuje 4 PLN zamiast 156 PLN. Tym mnie kupili! :f_biggrin:

W pokerze na cuda nie liczę, ale jak mi się spodoba wygrywanie, to różnie z tym może być. Zawsze brakowało mi systematyczności i tego, aby od razu nie wypłacać wygranej i lecieć na imprezy! Mindset bardzo kulał. Teraz jakoś zabawy i ciągłe tańce mnie męczą i wolę sobie "ZAGRAĆ W GRĘ!" Chyba coś się starzeje ale może i dobrze; no bo ile można uczyć się tych samych błędów i męczyć duszę! Trochę się duszę podreperowało i mindset świeży, co znacznie ułatwi mi zdobycie mojego celu 5000$. Do dzieła! :sfishg:

Reply
7 replies
boskibogdan

zapomniałeś reflinka pod reklamą wkleić:f_drink:

Reply
71022

Napisane przez leeloo80
W pokerze na cuda nie liczę, ale jak mi się spodoba wygrywanie, to różnie z tym może być.

Dawaj dawaj! W mtt można wygrać miliony! Niejeden taki jak ty był i dziś sobie życie ułożył z pokera. Samochody domy dziewczyny - wszystko przed tobą!

Reply
leeloo80

Update. Cel 5000$
BRM poprzedni: 500$
Ilość rozegranych turniejów: 1 (razem wpisowe 0,01 EUR / 0,01$)
Wygrana: bilet 25 EUR Unibet Open (value 26,96$)
Czas uczestnictwa w rywalizacji (w tygodniach): 1
Zysk/strata: +26,95$
BRM aktualny: 526,95$

Spoiler

Reply
leeloo80

Ten moment w którym tylko możesz mocno poprzytulać sobie ludzi!!! :profit:

Reply
oceter

To ile wygrales mniej wiecej ?

Reply
mikwej