Siemanko, mam na imię Kamil i mam 27 lat. Na forum jestem od dłuższego czasu, z wieloma przerwami, które nie wpłynęły dobrze na moją grę. Po dłuższym czasie znalazłem motywację, aby rozpocząć raz jeszcze. Wezmę udział w MBC, więc będę systematycznie, co tydzień zdawał relacje z moich postępów.
Od początku miesiąca gram NL6 na 888:

Jak widać nie idzie mi najlepiej. Skorzystałem w tym tygodniu z coachingu i mniej więcej gdzie i z czym mam problem:
: - dobierać sizingi
: - lepiej dobierać range cbetu
: - lepiej dobierać ręce do 3betu / call`a preflop
: - pozycja na flopie przy planowaniu gry na dalszych streetach
: -zainstalować i pracować z Equilabem
Najbardziej obawiam się pracy z equilabem, bo prawdę mówiąc nigdy tego nie robiłem.
Mam do nadrobienia wszystkie produkcje z sh w sekcji video, w tym momencie jestem w trakcie czytania Poker Mindset.
Czasu na grę mam niewiele ze względu na prace i treningi.
Na tygodniu 1.5h gry i okolu 30 min na wrzucenie rak do oceny, miałem nawyk to robić..niestety zanikł.
Weekendy będę nadrabiał:f_rolleyes: myślę ze bez problemu 30k rąk w miesiącu na start wystarczy.
Bankroll: 269,68$
Był mind to teraz body progress. Zakochałem się w street workout-cie. miałem możliwość zamontowania małego
zestawu do ćwiczeń u "siebie" w ogrodzie a wygląda on tak:

Mam nadzieje, ze jest na tym forum ktos kto sie tym interesuje i uprawia ten sport i będę mógł z nim wymienić doświadczenia, aczkolwiek na ten moment lichy jestem strasznie
do zgubienia 10kg ![]()
Nie mecząc dłużej, na pewno będzie wpis raz w tygodniu, biorę się za prace.
Pozdro!