Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Dziennik.

22 Posty
15 Użytkownicy
99 Reakcje
1,336 Wyświetlenia
Redaktor

Poker to jedyne co obecnie posiadam jako możliwość zarabiania nie licząc upłynniania tego co się da: sprzęty agd, książki, ciuchy, akcesoria.

Oszukano mnie. Okradziono. Napadnięto. Torturowano. Próbowano odebrać życie. Odebrano: garaż, laptop, telefon, majątek, zegarek, wizerunek, stałe miejsce zamieszkania.

Znalazłem świetny deal: wyjeżdżam na wieś: zostawiam to wariatkowo i wszystkich pacjentów: muszę tylko zaczekać na potwierdzenie do wtorku i nie ma mnie tu. Będzie tam internet: rejestr będę prowadził: chyba że wiejskie życie nie zostawi czasu na granie: na początku może być sporo nauki: I SUPER ! Oby jak najwięcej: oby z dala od tego miejsca: oby fizycznie i w trudzie fizyczności: odzyskam swoje ciało i świadomość siebie w pełni: teraz tego nie posiadam: taki to "wolny kraj"...

Wczoraj bankroll wynosił: 82.51 $.

Grałem chwilę w skupieniu do kawy. Później próbowałem do filmu jednak nie jestem w stanie. Ciało wciąż jest pełne bólu, który nie powinien tam być, dlatego multitasking nie wchodzi w grę. Nawet pojedyncze zadania przychodzą mi z trudem.

Wykres:

Wypłaciłem wszystko powyżej 80$ i poszedłem na zakupy.

Kupiłem pepsi maks i 3 energetyki: kosztowało to 15.09 zł: nie będę robił zdjęć paragonów: żona zajmie się księgowaniem.

wypłaciłem 60 zł w euronet i zjedliśmy za to kolację: KFC: przyjechało do nas: byłem zadowolony: najadłem się i spędziliśmy piękny wieczór: pierwszy wspólny i spokojny wieczór od tygodni: warto było wydać cały profit.

Nie jadam tak regularnie. Potrafię jednak słuchać ciała i intuicji i tego właśnie potrzebowałem: Coli, energetyków i kfc... do tego rozpierdalając cały budżet jak nieodpowiedziany dzieciak [istnieje także inna interpretacja: nie zasługujecie na nią].

Nie interesują mnie wasze komentarze: i tak niewiele tu poczytalnych: żywych: bytów: o ile jakieś jeszcze się ostały to raczej rzadko zaglądają na to "forum".

Boty: negatywna energia: gnojenie: sprowadzanie do ziemi: cebula: plucie na marzenia: tego znajdziesz tu bez liku.

z góry dziękuję: ignoruję: nie komentuj: uszanuj chociaż tyle: zostaw kciuka w dół i spadaj albo nawet nie śledź treści: przecież CI tak dobrze ze sobą i ze swoim życiem: zajmij się nim.

:Redaktor.

Odpowiedz
Cytat
21 odpowiedzi
Dyszka90

Nie ma to jak mieć na życie 81$ ;p to sie nazywa agresywny br :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Demiser

Już lepiej jakbyś kupił używany rower i pojeździł na glovo a nie gamblował gdzie zarz możesz wszystko stracić

Odpowiedz
Cytat
AliAli

on wyplacil 2,51$ profitu a wy jak tam biedaki jebane cebulaki? dalej na etacie niewolnicy? :D

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

Klimat troche neg owy. Wersja cash

Odpowiedz
Cytat
Redaktor

27.11

byliśmy zajęci wydarzaniem-porządkowaniem.

żona zrobiła zakupy za 20 zł: 2 cebule czerwone-świecące-życiem, 6 bananów dojrzałych-wspaniałych-w-promocji, siatkę marchewek, siatkę ziemniaków, 2 tigery, big milka, mleko świeże do kawy z ekspresu przelewowego z młynkiem.

Ugotowałem potrawkę. Zostało na następny dzień.

pokerowo: -15$

28.11

Usiadłem na chwilę, nie miałem siły-czasu grać.

ugrałem trochę, zrobiłem zakupy za całość powyżej 80$: więcej nie wypłacę choćby mnie sam diabeł błagał.

wydałem 78 zł bez kilku groszy.

kupiłem tarte z kozim serem i pomidorami: pyszną.

do tego wino: gruzińskie-białe-wytrawne: jak kurwa dla szlachty.

ziemniaczane kuleczki do pieca: zjedliśmy oglądając stand-up: bawiliśmy się wspaniale.

energetyk: dla mnie: komodo o smaku coli: 2,5 zł: jest spoko.

milch o smaku ciasteczek dla mnie: o smaku tofi dla żonki.

paczke popkornu: już uprażonego za jakieś tam 2 zł.

i kubeł lodów: Manchatan: o smaku czekolady-tofi-i-masła-orzechowego: ZAJEBISTE!

Całą noc rozmawialiśmy, śmialiśmy się i pomagaliśmy sobie się zrelaksować.

Wczoraj otrzymałem potwierdzenie: jedziemy: otrzymaliśmy gospodarstwo.

DOM: 1500 m2 ziemi: konie: trzoda: suka do pilnowania owiec: WSZYSTKO MOJE I ZDALA OD TEGO PSYCHIATRYKA !!!!

tylko tu kurwa wszystko sprzedam: pakuję się i spadam.

NIKT DO MNIE REKU NIE WYCIAGNAL GDY MNIE ZAATAKOWANO, OKRADZIONO I NA MOJ TEMAT NAKLAMANO A POTEM PROBOWANO ZYCIE ODEBRAC.

NIKT NAWET 10$ NIE WYSLAL NA JEDZENIE.

NIE ZASLUGUJECIE NA MOJE PUBLIKACJE.

OBY WAS TRAKTOWALI TYLKO TAK JAK WY TRAKTUJECIE INNYCH.

JESLI JESTES PRAWDZIWY I SZCZERY TO W MOICH SLOWACH OTRZYMALES BLOGOSLAWIENSTOW: A JEŚLI NIE: TO POWODZENIA: JUŻ NAWE NIE WSPÓŁCZUJE.

:Redakor.

signing out: I have a live o live away from your shit and madness.

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2

Odpowiedz
Cytat

A klucz do PT4 to kto wysłał :milord: . Powodzenia :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
AliAli

troche tak ale te wstawki z zona i w ogole to chyba bardziej tego pacana co garnitur do sesji ubieral i spirytualna droge przezywal przypomina :D juz nie pamietam jak sie nazywal

podoba mi sie jak nagle wymyslil jakas farme (I TO WSZYSTKO JEGO xDDDD) zeby nie bylo ze znowu polegl :D

Odpowiedz
Cytat
Redaktor

Napisane przez dawid327
A klucz do PT4 to kto wysłał :milord: . Powodzenia :f_thumbsup:

MAM: Używałem: jak podasz konto odpłacę.

[edit]

Odpowiedz
Cytat
DeeJay90

Napisane przez AliAli
troche tak ale te wstawki z zona i w ogole to chyba bardziej tego pacana co garnitur do sesji ubieral i spirytualna droge przezywal przypomina :D juz nie pamietam jak sie nazywal

podoba mi sie jak nagle wymyslil jakas farme (I TO WSZYSTKO JEGO xDDDD) zeby nie bylo ze znowu polegl :D
To jest ten sam gościu , ten od garniaka xD

Odpowiedz
Cytat
Simek87

.

Odpowiedz
Cytat
Dyszka90

Napisane przez Redaktor
27.11
m.
żona zrobiła zakupy za 20 zł: 2 cebule czerwone-świecące-życiem, 6 bananów dojrzałych-wspaniałych-w-promocji, siatkę marchewek, siatkę ziemniaków, 2 tigery, big milka, mleko świeże do kawy z ekspresu przelewowego z młynkiem.

signing out: I have a live o live away from your shit and madness.

Ciut nie zdrowo , idealna dieta wątrobowa :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Redaktor

Napisane przez Simek87
.

widamość przeczytałem: oby Cię spotkało to co mnie: i oby taki sam drewniak patrząc na stan faktyczny dziś osądził Cię za całokształt tego kim jesteś!

buziaki :*

a wideo z farmy nagramy: i będzie to ostanie co tu dodam: będzie magrane tak żeby nie było wątpliwości, że należy do mnie i że moja żona narywa to z dedykacją dla tego patałacha: do tego czasu nic nie czytam: nic nie publikuję: znikam.

to co: żegnajcie: przyślemy wam pocztówkę cebulaki :*

Odpowiedz
Cytat
Dyszka90

Odpowiedz
Cytat
FulHaus

Wczoraj otrzymałem potwierdzenie: jedziemy: otrzymaliśmy gospodarstwo.

Pewnie chciałeś napisać:
Wczoraj otrzymałem potwierdzenie: jedziemy: dostaliśmy pracę na gospodarstwie.

Odpowiedz
Cytat
voult1

Hehehe tak to miał jakiś nick avalonsoll coś takiego😆😁 widziałem go potem nawet na anglojęzycznym forum.
Pierdolenie to samo więc pewnie gość w garniaku.

Odpowiedz
Cytat
michal19888

Podobny styl do avalona to prawda. Stawki też się zgadzają, także chłop klikał ponad rok i dalej NL5 XDDDD

Odpowiedz
Cytat
ErHB01

Napisane przez Redaktor

a wideo z farmy nagramy: i będzie to ostanie co tu dodam: będzie magrane tak żeby nie było wątpliwości, że należy do mnie i że moja żona narywa to z dedykacją dla tego patałacha: do tego czasu nic nie czytam: nic nie publikuję: znikam.

:pcuser:

Odpowiedz
Cytat
bikmak99

Zjedli już koni?

Odpowiedz
Cytat