Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

nl10 !!

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
157 Wyświetlenia

Alocha!:)

Jakis czas juz jestem na tym forum. Bywalo roznie, szczegolnie jesli chodzi o stawki jakie gralem/gram :coolface:

Aktualnie bede odbijal sie od 'dna". Czyli startuje z nl10 fr. Czas pokaze co uda sie wygrzmocic :truestory:

[Treść wyedytowana]

Na pewno pomoze w budowaniu rolla, wlasciwie juz pomoglo :D

//wyjaśnienie poniżej - Skibcio

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
yomastaa

Przecież to jest zwykłe oszustwo :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat

Dlaczego tak uwazasz? Bo dostaje wiecej ze swojego rakebacku? Nie czuje sie oszukany ani ze oszukuje:)

Odpowiedz
Cytat
yomastaa

Aby dopisać Cię do systemu programu będę potrzebowała 3 rzeczy, które powinieneś mi podesłać po założeniu konta w USD (lub od razu, jak już takie konto masz):
E-mail skrilla w USD
ID konta (po zalogowaniu znajdziesz je w prawym górnym rogu)
Mail kontaktowy.

Kiedy zostaniesz wprowadzony do systemu otrzymasz jeszcze maila, w którym musisz zapisać się na listę mailingową

W tych krokach podajesz wszystkie dane do konta, a potem dostajesz zainfekowany email, przez który ktoś może włamać się na twoją pocztę.
Tak to wygląda dla mnie.

Odpowiedz
Cytat

No co Ty;D tam masz kontakt nawet z dana osoba ktora zajmuje sie twoja sprawa i nie ma powodu zeby Cie oszukiwac. Tym bardziej ze podalem email i user ID zeby mi naliczano depozyty:) O to nie ma sie co bac.

Odpowiedz
Cytat
yomastaa

Może jestem zbyt przewrażliwiony. Skoro masz jakieś profity z tego to spoko, powodzenia :fdrink

Odpowiedz
Cytat

moge nawet wkleic screen z przelewow for me :D No chyba jestes :)

Tak czy siak dzieki za czujnosc, to chyba dobrze ;)

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj z0i0m,

Fajnie, że założyłeś bloga. Na pewno jeszcze wpadnę i sprawdzę jak Ci idzie.

Niestety link do strony, który wkleiłeś łamał 3 zasadę regulaminu PokerStrategy.com. Proszę się z nim zapoznać:

-> Regulamin PokerStrategy.com

Nie składaj tego typu ofert.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat