a ile ja zarobie na mikro? przecież te pieniadze to smiech na sali. W normalnej robocie więcej zarobie. Gdyby pieniądze były motywacją do gry w poksa to bym nie grał na mikro, tylko conajkniej na nl25. Ale poker to fajna gra, daje rozrywkę i to poczucie edga nad innymi to bardzo fajne uczucie
Ja po lekturze tego tematu mam wrażenie (i nadzieje), że autor ma specyficzne poczucie humoru i robi sobie jaja. Chociaż patrząc tylko po zachowaniach niektórych graczy na tych stawkach to teoria, że część graczy to boty na usługach pokerromu jest w sumie trudna do sfalsyfikowania.
Nie marnuj czasu, na użalanie się nad takimi rozdaniami
tylko napier*alaj!
oddadzą szybciej niż się tego spodziewasz... wiem co mówię
Oddadzą w drugi policzek ![]()
Wczoraj miałem 28 przegranych rozdań z +70% na flopie, a i tak wyszedłem na lekki plus!
Ciśniesz!
Popraw sizingi i już będzie o wiele lepiej ![]()
Na pierwszy rzut 3x raise, a nie 2x....
Napisane przez Duzers
Popraw sizingi i już będzie o wiele lepiej
Na pierwszy rzut 3x raise, a nie 2x....
Od razu mi się to rzuciło w oczy. Autorze bloga popraw sizingi i nie poddawaj się.
Zależy co kto lubi, ja np. wolę gdy fishki szeroko otwierają i podbijają preflop, ale tak jak napisałem to zależy od preferencji, bo kiedyś też wolałem grać z pasywnymi. Jak Ci się podoba 770? Sam tam chwilę zabawiłem i mam mieszane odczucia.
Są tam chyba jakieś niterskie boty, bo pamiętam, że jak ja grałem to było dokładnie tak samo. iPoker na mikrostawki Full Ring się po prostu nie nadaje.
Elo,
na pewno panie większe sizingi - ogólnie na NL2 lubię do standardowych betów dodawać pare bb - przez bardzo dużą ilość słabych graczy którzy w ogóle nie patrzą co się dzieje na stole i jakimi sizingami uderzają przeciwnicy - tylko patrzą w swoje karty.
Więcej motywacji!!!!
Wbij srebro i polecam przeczytanie wszystkich artykułów które masz dostępne, uczęszczanie na treningi z rusher88 i muckinfella - które są darmowe, a można bardzo dużo z nich wyciągnąć.
Dodatkowo jeśli jesteś podatny na tilt - masz słaby mindset, więc polecam filmy w dziale wideo trenera lechrumski z mindsetu.
A przede wszystkim musisz sobie dać bardzo dużo czasu na tą gierkę i musisz bardzo dużo pracy w nią włożyć by zacząć zauważać efekty ![]()
Gdy by ta gierka była prosta wszyscy byli by prosami
hehe
GL