Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Serethor - Blog

12 Posty
4 Użytkownicy
6 Reakcje
296 Wyświetlenia
serethor

:welcome:
Krótko o mnie: Patryk, 25 :)

Blog NL2 +, Zaczynam przygodę z pokerem na nowo.
Ostatnie podejście do pokera.

Spoiler

W tym roku :coolface:
W międzyczasie zajmuje się nauką programowania od podstaw w C++, także zaczynam 2 projekty równolegle ;)

Wpisy będą krótkie, głównie po to, aby zapisywać gdzieś swoje postępy/regresy.

Bankroll: 20$
Room: 888

+Testuje HM3 Alpha

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
serethor

Update będzie co poniedziałek.

Tak więc:
Hands: 647
BB/100: 67,70
NetWon: 8,76 $

Bankroll: 31,81$ (do BR dorzucał też będę bonusy, promocje itp. Wygrane w jakiś turniejach, spinach też, tylko nie będą one brane pod uwagę w raportach)

:fuckyeah:

Odpowiedz
Cytat
serethor

W związku z ostatnimi wydarzeniami politycznymi - kolejna pauza.
Bankroll: 40,53 USD

Skupię się na nauce czegoś, co mi zapewni stały dochód na dobrym poziomie. Poker niestety musi zejść na bok, bo nie będę poświęcał czasu na coś bardzo niepewnego.

Był Kapica, teraz Pan prezes, a nie wiadomo kto będzie następny.
Życzę wszystkiego najgorszego wszystkim politykom.

Odpowiedz
Cytat
Bolexx

Szybko poszło :yaoming:

Odpowiedz
Cytat
serethor

Czlowiek sie zmotywuje, pogra tydzien i zobaczy takie wiadomości, to się odechciewa ;)

Odpowiedz
Cytat
Bolexx

Gdybyśmy wierzyli w te ustawy hazardowe to byśmy teraz nie grali :f_thumbsup: i zobaczysz kolejna wielka zmiana jak za KAPICY a zostanie tak jak było :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
serethor

Wiesz Kapica mógł sobie szczekać, ale nie miał argumentów. Karakan niestety ma, wałek poszedł na tej ustawie i oni już o to zadbają (tak mi się wydaje, za grubą kasą tam się obraca). Pożyjemy, zobaczymy. Gowin też tylko gada, żeby sobie wizerunku nie psuć.

A cenzurę na internet wprowadzić to kwestia jednego dnia. Wcale bym się nie zdziwił jakby portfele też przestały działać.

Odpowiedz
Cytat
arkhos

Avatar zbieżny z zaintersowaniami? _cool:

Odpowiedz
Cytat
serethor

Tak jest ;)

Odpowiedz
Cytat
arkhos

I pozwalasz, by jakaś tam banda w rządzie miała wpływ na Twoje życie? Hah, nie daj im się tak!

Odpowiedz
Cytat
jejeejej

Ej walcz, świat stoi przed Tobą otworem :D

Odpowiedz
Cytat
serethor

Spokojnie, przeczekam co tam się do końca roku wydarzy :) Bo z dnia na dzień ciekawsze rzeczy się dzieją, nie tylko w kwestii pokera.

Czasu mało, próbuję zmienić pracę, a do tego muszę się trochę przekwalifikować - później pomyślimy co dalej.

Grać na pewno będę, tylko napaliłem się za mocno i cały ten entuzjazm wygasł po tygodniu, przez różne wydarzenia ;)

Odpowiedz
Cytat