Skip to forum
Notifications
Clear all

...

23 Posts
10 Users
0 Reactions
491 Views
Swiezak

.

Reply
22 replies
EmiyaKiritsugu

GL

Co do rąk:
#1 przemyśl jak modelujesz pulę - nieco większy raise flop i możesz shipować na turn, ba - jak już masz zostawiać 30bb do puli 160 to już lepiej overbetuj bo Ty tu nigdy nie foldujesz a ryba jak to ryba lubi przeceniać swoje drawy/ tp/overparki.
#2 - yyy co myślisz o fold preflop? Jesteś bez pozycji, twoj as jest mocno zdominowany nawet u fisza(a może zwłaszcza u ryby :P ).

Reply
Swiezak

.

Reply
GluttonyMK

Po obu rękach widać, że grasz NL2, a nie NL 200. :D

Reply
Swiezak

.

Reply
zuczek92

Napisane przez Swiezak

Na riverze już wiedziałem że ma kolor, ale chciałem zrobić draniowi na przekór, i pokazać mu kto ma tu największe jaja

Bardzo dobrze, podoba mi się to podejście, w pokerze największe jaja to podstawa :fdrink. Podoba mi się także ta przekora, nic, że uwalę ale niech widzi, że mnie stać, żeby mu oddać stacka :f_cool:

Reply
Swiezak

.

Reply
Swiezak

.

Reply
tematznany

mistrzu sprinter :)
zaciekawił mnie tytuł, ale musisz się podszkolić bo większość rąk słabo rozegrana.
nie masz nutsa na river max grasz bet/call a ty jeszcze robisz reraise.
pozdro zobaczymy ile wytrzymasz

Reply
EmiyaKiritsugu

jj - na rybę tutaj masz izi bet 24-30bb na flopie i ship turn.
qq - grasz minraise preflop to się nie dziw, że sprawdzają cię z any two
63s - bdb rozegrana ręka, podoba mi się od preflopa aż po river. Zawodowcy grający 80/50 grają dokładnie tak samo, well played. Pewnie typ miał zdziwko bo myślał, że blefuje, a tu valuebetował.
QJs - na tych pozycjach to po prostu stackoff flop. Czy donk czy x/r to już zależy od ogólnych tendencji gracza więc tu bym się nei doczepił.
KK - izi call, czy gra w ten sposób Axa albo 77? Ano, no właśnie nie , w dodatku myślę, że częściej tu zobaczysz nawet pure air niż fd.

Reply
Janosikgdy

Napisane przez EmiyaKiritsugu
63s - bdb rozegrana ręka, podoba mi się od preflopa aż po river. Zawodowcy grający 80/50 grają dokładnie tak samo, well played. Pewnie typ miał zdziwko bo myślał, że blefuje, a tu valuebetował.

Haha sorry, rozwaliłeś mnie. Cały cytowany tekst po prostu wymiata, ale to pod boldem to po prostu mistrzostwo świata :badteeth:

Reply
Swiezak

.

Reply
ZolnierzSkez

Nie graj 1 stolika, bo znowu otworzysz 63 w drzewkach na MP z nudy.

:truestory:

Reply
Janosikgdy

btw każdy tiltuje nawet na 10k. nie smialem sie z Twojej gry a komenta:)
ja gram nl 5 aktualnie, bo po 4 latach zaczałem od zera a rollla wypłaciłem:P

zawsze bedziesz tiltowac ale ihmo ta reka nie wyglada na tilt a na zlą grę (ja jak tiltuje to robie glupsze rzeczy::)

Reply
Swiezak

.

Reply
Swiezak

.

Reply
Swiezak

.

Reply
Swiezak

.

Reply
Swiezak

.

Reply
ciaciak1

Brawo, kto gra grubo wygrać musi. Polecam również ruletkę na FTP tudzież bet safie. Wiadomo, że ruletka bardziej rigged od pokera, ale emocje towarzyszące graniu progresją, gdy stawiamy czterocyfrową kwotę na czerwone są nieporównywalne z czymkolwiek innym. :pokerface:

Reply