.
Ooo, już dawno nie widziałem tu nowego bloga.
Będę obserwował. I może coś, nawet napiszę ![]()
A jakie stoły i stawki grasz? Holdem, czy omaha?
O przybraniu 10kg czystej masy mięśniowej w krótkim czasie zapomnij, tym bardziej pisałeś ze masz problem z nabieraniem masy. Do takich marzeń potrzeba świetnego genu i kilku lat lub bijesz koks przez 2-3 lata do tego dobra micha i treningi a efekty powinny być wporządku. Wszystko ma swoje dobre i złe strony, koks może spowodować skutki uboczne , rozstrojenie gospodarki hormonalnej, ginekomastia, trądzik, zmiany w psychice- może nawet prowadzić do depresji - tyle wrzucasz do puli aby osiągnąć wymarzony efekt który i tak nie jest do końca definiowalny ( priorytety mogą zmieniać się w trakcie i zawsze jest coś do zrobienia,poprawy).
Warto przemyśleć drugą opcje , zmniejszamy cele np - poprawa kondycji, 800g- 1 kg masy mięśniowej w rok , poprawa siły, sprawności i ćwiczymy bez dopingu. Dobra micha, dobry sen , dobre treningi - odpowiednio dobrane. Skupianie się na technice jak i czuciu mięśniowym ( kwestia czasu kiedy zaczynamy „ je” czuć ) , zrozumienie własnego ciała i jak ono działa.
Z uwagi na to ze chcesz tez rozwijać się w pokera myśle ze druga opcja jest najlepsza, umysł tez lepiej pracuje gdy trenujemy, mamy lepsze samopoczucie, myślimy trzeźwo i jesteśmy w stanie dłużej utrzymać koncentracje.
Chciałbym tez ostrzec przed powszechnie stosowaną fikcją,napakowanych kolesi na opakowaniach suplementów, kanałów YT - przyrzekaniu na Boga ze są naturalni,nie biją koksu i budują 8-10 kg w 3 lata a następnie dzięki tej fikcji otwierają sklep z gadżetami , odżywkami itp.
Pozdrawiam
kazan weź nie Pie***ol , na pierwszy cykl wez 200 tabletek metanabolu z 15 strzałami testosteronu prolongatum a na drugi 20 strzałów deca-durabolinu z 100 tabsów Winstrolu
dokup hantle a jak stać to gryf i troche więcej obciążenia do martwego, jak micha nie idzie to kup gainerka, zalać się nie zalejesz skoro jesteś ekto, do tego białeczko, kreatynka jak poćwiczysz już bardziej na poważnie z pół roku, reszta supli ma działanie kosmetyczne, ewentualnie suple ze strzykawki ale to jak koledzy wyżej napisali jest coś za coś i trzeba mieć trochę wiedzy, nie polecam od razu z tym startować, z fartem
Napisane przez YoungKid
Napisane przez Kazann
O przybraniu 10kg czystej masy mięśniowej w krótkim czasie zapomnij, tym bardziej pisałeś ze masz problem z nabieraniem masy. Do takich marzeń potrzeba świetnego genu i kilku lat lub bijesz koks przez 2-3 lata do tego dobra micha i treningi a efekty powinny być wporządku. Wszystko ma swoje dobre i złe strony, koks może spowodować skutki uboczne , rozstrojenie gospodarki hormonalnej, ginekomastia, trądzik, zmiany w psychice- może nawet prowadzić do depresji - tyle wrzucasz do puli aby osiągnąć wymarzony efekt który i tak nie jest do końca definiowalny ( priorytety mogą zmieniać się w trakcie i zawsze jest coś do zrobienia,poprawy).
Warto przemyśleć drugą opcje , zmniejszamy cele np - poprawa kondycji, 800g- 1 kg masy mięśniowej w rok , poprawa siły, sprawności i ćwiczymy bez dopingu. Dobra micha, dobry sen , dobre treningi - odpowiednio dobrane. Skupianie się na technice jak i czuciu mięśniowym ( kwestia czasu kiedy zaczynamy „ je” czuć ) , zrozumienie własnego ciała i jak ono działa.
Z uwagi na to ze chcesz tez rozwijać się w pokera myśle ze druga opcja jest najlepsza, umysł tez lepiej pracuje gdy trenujemy, mamy lepsze samopoczucie, myślimy trzeźwo i jesteśmy w stanie dłużej utrzymać koncentracje.
Chciałbym tez ostrzec przed powszechnie stosowaną fikcją,napakowanych kolesi na opakowaniach suplementów, kanałów YT - przyrzekaniu na Boga ze są naturalni,nie biją koksu i budują 8-10 kg w 3 lata a następnie dzięki tej fikcji otwierają sklep z gadżetami , odżywkami itp.
PozdrawiamJakimś specem nie jestem, ale uważam że trochę przesadzasz. Z tego co piszesz wynikałoby że absolutnie każda osoba na siłowni jest na jakimś cyklu. Osobiście znam osobę która bez żadnych wspomagaczy poza kreatyną i białkiem osiągnęła zadowalające przyrosty i nie był to 1kg/ rok... I tak uwzględniam że również przybrała ta osoba nieco tłuszczu. Osobiście nie chcę się bawić w żadne sterydy - zdrowie jest dla mnie ważniejsze niż nabite ciałko.
Jeśli piszemy o czystej masie mięśniowej to myślę że nie przesadzam, chodzi o 1kg czystego mięśnia w rok to i tak jest sporo. Warto wziąć pod uwagę że osoba trenująca jest ciągle spompowana, nabiera sportowego wyglądu ale rzeczywistej masy mięśniowej dużo nie zbiera jeśli ćwiczy bez dopingu. Miesiąc na kreatynie i mamy + 2-4 kg masy , niestety wody, mięśnie troszkę większe, trochę więcej siły i wytrzymałości.
z tymi JJ tą izolację to ja 3 betuje , jak grasz flat to zaraz MULTIWAY jak nic bedzie i dupa z twojej reki
z tym AJo to ja tam nie betuje nic ,flop tragedia ,poddaje , czasem strzele za 1/3 i poddam
zapamietaj jedno 90% że solid gracz już nie odpuści 3 beczki , dobrze że ja oduczyłem się tak grać
pierwszy spot
można też 4betować pre, mp zapewne tez widzi że utg to ryba wiec pewnie robi to szerzej.
jak już flatnałeś to bet pot flop spoko a vs shove to już zgadywanka. A my nie zajmujemy się zgadywaniem tylko prawdopodobieństwem więc jeśli dasz mu 99-TT wszystkie flush drawy,str8 drawy, gs + fd , two pair sety i jakieś losowe 8x to masz coś koło flipa (tak w ciemno stawiam ,nie wrzucałem tego w equilaba). A jak masz flipa z rybą deep to odpuść. Jesteś od niego lepszy, wyciągniesz value w innych spotach w innym miejscu gdzie będziesz miał 70-30.
drugi spot
cbet flop 1/3 to zostawisz mu więcej floatów i barellujesz więcej turnów wtedy.
Na takim turnie jaki spadł grasz c/f. On może mieć wszystko od fulli po AA - nie chcesz zrzucać villiana kiedy ma taki zasięg a ty nie masz żadnego info o jego ręce. Na turn barreluj tylko A/K/J w tym spocie. Reszta c/f może 4 c/c vs mały sizing - miałeś troche handow wiec tu musisz zerknac na staty i zastanowic sie na d blefkeczingiem