Siema mam na imię Przemek i pomimo tego iż nie jest to mój pierwszy blog mam nadzieję że będzie on ostatnim. Ale do rzeczy gram omahe już od jakiegoś czasu ale ciągle brakuje mi motywacji do nauki dlatego postanowiłem zrobić coś czego jeszcze nie próbowałem. Ale do rzeczy. Postanowiłem spróbować bardzo agresywnego BRM w połączeniu z dużą dawką analizowania własnej gry. Ma to polegać na tym iż nie przystępuję do następnej sesji dopóki nie przeanalizuję wszystkich rozdań z sesji poprzedniej w których się coś działo. Bloga zakładam aby nauczyć się systematyczności aby dawał mi motywację i abym miał miejsce do jakichś rozkmin nie tylko pokerowych.
BRM:
Przy 500$ schodzę na PLO 50
Przy 250$ schodzę na PLO 25
Przy 150$ schodzę na PLO 10
Przy 75$ schodzę na PLO 5
Jeśli znajdą się idioci którzy jedyne co potrafią napisać to "czekam na torbę" to z góry mówię że mogą sobie to darować. Ale jeśli są osoby które chcą się czegoś nauczyć lub mogą czegoś nauczyć mnie to bardzo zapraszam do dyskusji.
Limit na który chcę się wbić to na razie PLO 100. Wyżej pójdę tylko z solidnym BR. Na dzień dzisiejszy nie jestem zbyt dobrym graczem. Rozegrałem około 30k rozdań na PLO10 z wynikiem około 2bb/100. Ogólnie robię jeszcze masę błędów i czasami chociaż już coraz rzadziej ale zdarza mi się stiltować i zrobić coś głupiego. Ale właśnie jest ten blog aby mnie motywował do nie robienia niczego głupiego.
Zdaję sobie sprawę że może się to skończyć dość szybko torbą ale wtedy wezmę RB i zacznę grać od nowa PLO5/10. W tym momencie mam około 7k punktów FPP.
Zaczynam grać PLO 25 z około 300 $.
Już niedługo pierwsze rozdania i raporty z gry. Pozdro