Przejdź do forum
Tytuł się wymyśli

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Tytuł się wymyśli

43 Posty
11 Użytkownicy
33 Reakcje
3,415 Wyświetlenia
23przemek

Cześć jestem Przemek w pokera gram od dawna a w ostatnim czasie postanowiłem przenieś się na party i spróbować tam zbudować swój bankroll. Zaczynam z 50$ ale w razie czego robię szybką wpłatę. Grać będę PLO10 ff.

Wykresik PLO5 zoom na p*

A to parę rozdań które zdążyłem zagrać na PLO10ff

Dostałem 50$ bonusa od party (za każde 19pkt. dostane 5$) co mi da 26% rb.
Z cashbacku 25% rb co daje razem 46% rb.

Plan jest taki żeby wrobić bonusa w miesiąc a co dalej to się zobaczy.

Plan na dzisiaj wyrobić 10pkt. bonusu.

Odpowiedz
Cytat
42 odpowiedzi
RRsickNH

.

Odpowiedz
Cytat
23przemek

Witam po długiej przerwie. Od ostatniego wpisu niewiele grałem w pokera a spowodowane było to wieloma spotkaniami ze znajomymi srogo zakrapianymi alkoholem. Ale najbliższy tydzień będzie obfitował w grę. Przyjechałem na tydzień w odwiedziny do kolegi i podczas gdy on będzie w pracy ja będę miał sporo czasu na grę.
Oczekiwania na najbliższe dni : niech ten potwór wreszcie zamknie paszczę !

Odpowiedz
Cytat
23przemek

Witam ponownie. Miał być grind a wyszło jak zwykle. Na szczęście zdobyłem magiczne klucze do świata muszrumsów i od tego momentu czuję się fantastycznie. To wykresik ze stycznia.

Oszałamiające 3253h a jest już 21 stycznia.

Odpowiedz
Cytat
Dand0o

Napisane przez 23przemek
Na szczęście zdobyłem magiczne klucze do świata muszrumsów i od tego momentu czuję się fantastycznie.

Siemka

Zaciekawiłeś mnie. Napisz coś więcej ;)

Odpowiedz
Cytat
23przemek

Najwyższa pora coś napisać. Jeśli chodzi o grzyby to to było to niesamowite przeżycie, wręcz nie do opisania. Pierwszy raz jadłem grzyby i od razu wzięliśmy sobie najsilniejsze i wyglądały tak.

Grzyby w konsystencji przypominały orzechy ale smak był tragiczny. Dodatkowo najlepiej rozgryźć je dobrze zanim się połknie co powoduje że aż robi się człowiekowi nie dobrze. Po zjedzeniu ja musiałem czekać długo zanim mi się załadowały ( chyba około 3h chociaż koledze który ze mną jadł weszły już po trochę ponad godzinie). Ogólnie stworzyliśmy sobie dobry klimacik przy secie z toomorowland. Ja czułem jakbym mógł manipulować czasem, moje zmysły były niesamowite, efekty wizualne w połączeniu z muzyką zrobiły robotę. Wsiedliśmy do pociągu, Dimitry był konduktorem ja miałem bilety, Marcin miał narty i pojechaliśmy na stok. Trudno opisać to co się wydarzyło. Tak mi się spodobało że następnego dnia od razu pojechaliśmy do smartshopu po kolejne muszrumy. Od tego czasu minęło już z 2 tygodnie a ja czuję się jakby spokojniejszy, trochę inaczej patrzę na świat i czasami wystarczy tylko jakiś dźwięk albo myśl która mi przejdzie gdzieś po głowie a przenoszę się w inne miejsce a tam jest non stop impreza i ubaw po pachy.

Przejdźmy do pokerka. Niestety ciągle mało gram ale winrate jest przyzwoity. A to wykresik ze stycznia.

Bankroll: 240$

Odpowiedz
Cytat
23przemek

Podsumowanie lutego.

Luty był dla mnie bardzo ciężkim miesiącem. Na palcach jednej ręki policzył bym dni w których nie było alkoholu bądź innych używek przez co i gry było tyle co nic a i jej jakość była słaba. Szkoda więcej się rozpisywać na ten temat więc wrzucam wykresy.

Poza omaszką zagrałem też parę turnieji ale bez większego wyniku.

Postanowiłem zejść na trochę o limit niżej i tutaj pograć bezstresowo i się podbudować psychicznie. Na plo 5 czuję się komfortowo dlatego liczę na wygranie paru BI, Dodatkowo dzięki temu że czuję się tutaj dobrze łatwiej będzie mi rozegrać większą liczbę rozdań ponieważ na plo10 jak stoliki były słabsze po prostu nie grałem bo się bałem że będę tracił pieniądze. Co ciekawe 80% czasu gram tylko jeden stolik gdyż grając dwa stoliki ucieka mi sporo informacji.

Plany na ten tydzień:
1.Rozegrać min. 5000 rozdań na plo5.
2.Analizować rozdania (wcześniej bardzo rzadko mi się to zdarzało).
3.Grać na jak największym skupieniu.

Jak w prosty sposób wstawiać tutaj rozdanka? Podpowie ktoś?

Bankroll: 260$

Odpowiedz
Cytat
grzel

Graj 2 stoliki 1 to juz super mało przestan tyle chloć i ćpoć bo sie skonczysz Panie. Przy rolu miedzy 5a 20 bi tez nie czuł bym sie suoer komfortowo na stawkach na ktore gram, jak mocno crashujesz gierke to 30bi ci styknie, sam chyba atakuje przy mniejszej ilości bi no ale czuje ze edge jest dość ok. Powo

Odpowiedz
Cytat
23przemek

Dzięki grzelu za dobre słowa. Myślę że, jak się zgodzisz oczywiście, to chętnie bym wpadł na jakiś trening do ciebie za jakiś czas. Niestety co do gry na dwóch stolikach to jest z tym problem. Widzę jak gram w jakim skupieniu itp. i różnica między tym jak gram na jednym stoliku ff a na dwóch jest stolikach ff jest znacząca. Ale cóż, dalej będę robił swoje, rozwijał się i może coś z tego wyjdzie kiedyś a na razie to hobby.

Podsumowanie tygodnia: Niestety nie wyrobiłem 5k rozdań (w sumie wyszło 3758h) i były momenty tiltu ale jestem z siebie zadowolony bo udało mi się je przetrwać i wyjść z dobrym wynikiem. Co do analizowania rozdań to przeanalizowałem może z dziesięć, także też tutaj się nie spisałem. A jeśli chodzi o skupienie podczas gry to też jeszcze dużo można poprawić ale już zaczyna to coraz lepiej wyglądać, zwłaszcza radzenie sobie z tiltem. A to wykresy z tego tygodnia.
PLO5

PLO10

Bankroll: 350$

Odpowiedz
Cytat
23przemek

Marzec

Bankroll: 300

Odpowiedz
Cytat
23przemek

Kwiecień:

Bankroll: 320$

Odpowiedz
Cytat
23przemek

Maj plo10

Plo 10 odkąd gram na party

Bankrol: 550$

Odpowiedz
Cytat
23przemek

Parę dni temu podzieliłem rolla ale gram dalej plo10. Coś więcej napiszę jak kupię klawiaturę bo teraz piszę na klawiaturze ekranowej.

PP: 210$
GG: 300$

Odpowiedz
Cytat
23przemek

PP: 215$
GG:490$

Głównie gram na gg i przy 550$ na gg będę shotował plo25 a przy spadku do 500$ wracam na plo10.

Odpowiedz
Cytat
BUBU1x

Hej,
Widzę, że grasz na gg poker. Jakie są tam metody wpłaty bo nie mogę znaleźć na ich stronie takiej informacji oraz jaki jest tam najniższy limit PLO?

Odpowiedz
Cytat
23przemek

wszystko tak jak napisał supremin1. Tylko jak byś chciał zaczynać tam grać to nie napalaj się na wykonanie tych 30 misji za które dostaniesz 300$. Większość osób wykonuje 20 lub 25 bo więcej graniczy z cudem.

Odpowiedz
Cytat
23przemek

Jestem po operacji i zaczynam dalsze wspinanie się po limitach. Na razie walczę głównie na PLO25 na gg.

Roll:
GG: 725$
Pp: 50$

Odpowiedz
Cytat
23przemek

Co sądzicie o tej ręce?

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
andsa55

na gg wyścigi rake racu płacą w gotówce czy biletach ?

Odpowiedz
Cytat
23przemek

Napisane przez andsa55
na gg wyścigi rake racu płacą w gotówce czy biletach ?

W gotówce.

Odpowiedz
Cytat