Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

18,180&mtt

16 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
606 Wyświetlenia
johnybananas

Strzałka blog numer milion500sto900

Od roku jestem w stajni 180os +mtt. Od tego czasu moja gra znacznie się poprawiła jednak i tak jeszcze wiele brakuje bo jestem leniem :facepalm:

Zakładam tego bloga gdyż szukam motywacji może to mi pomoże.

Gram 180 3,5r oraz mtt w stajni, a także zaczynam grać 18os. w godzinach gdzie 180 nie chodzą (do popołudnia i w nocy) grałem już wcześniej 18os ze spoko wynikami więc mam nadzieję że będzie dobrze. Zaczynam od stawek 3.5.

Cele do końca marca:

rozegrać 1500 (180os+mtt) oraz 1000 18os. mam nadzieję że się powiedzie, gl przy stołach

Odpowiedz
Cytat
15 odpowiedzi
johnybananas

Jutro kończą się Igrzyska w Soczi hmmm na pewno najlepsze w historii w wykonaniu Polskich Sportowców.

Kamil Stoch przeszedł do historii, zrobił coś niesamowitego, szkoda trochę drużynówki ale 2 złota Pięknie. Pozostając przy skokach nie można zapomnieć oczywiście o Noriakim Kasai chłop 42 lata zdobywa swój pierwszy indywidualny medal na Igrzyskach dokłada drugi z drużyną i zapowiada że za 4 lata też skacze, jeśli tak się stanie to coś niesamowitego.

JUSTYNA KOWALCZYK geniusz pracy, wytrwałości zdobyć medal i to złoty z pękniętą stopą również przejdzie do historii.

Jednak mnie jako kibica najbardziej cieszą 3 medale w panczenach, jest to niesamowity paradoks jak można w ogóle zdobyć medal gdzie w kraju nie ma żadnego krytego lodowiska do szybkiej jazdy. Muszą trenować na zrobionych lodowiskach na boiskach piłkarskich. Szkoda że żeby coś w Polsce zrobić musi pierw przyjść sukces. Mam jednak nadzieję że teraz się zmieni i powstanie te lodowisko i będzie mocni niczym Holandia.

Największą niespodzianką igrzysk jest dla mnie na pewno porażka Rosjan z Finami w ćwierćfinale hokeja, uważani za faworyta Rosja nie wytrzymała presji a Ovczi przyjechal zupełnie bez formy.

Jutro na deser finał hokeja kibicuje Szwedom bo drużyna z Europy.

Ok koniec ;) pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
johnybananas

a wracając do IO to wg. mnie świetna melodia towarzyszyła sportowcom odbierającym medale:

Odpowiedz
Cytat
johnybananas

Ciężko będzie o 1000sng 18os do końca marca gdyż wracając narazie będę grał w setach po 9 stolików.

Wprowadziłem w swoim życiu planowanie dnia, zawsze przed spaniem będę planował następny dzień, mam nadzieję, że pozwoli mi to wyeliminować czas w moim życiu, który jest wykorzystywany bezproduktywnie jak np. przeglądanie demotów, kwejków, fb czy nadmierne oglądanie seriali.. tak jestem serialo maniakiem, jak ktoś też lubi to zapraszam do dyskusji ;)

Chcę również rozpocząć programy: 100 pompek i 300 brzuszków, czy ktoś może to wykonuje, wykonywał i chciałby się podzelić wrażeniami byłbym wdzięczny.

Od 16:30 planuję rozpocząć sesje 180os. i mtt oby przyżarło.

180os&mtt 0/1500

18os. 27/1000 ( wynikowo spoko ale nie chce zapeszać i wykresik będzie później)

Odpowiedz
Cytat
johnybananas

Za mną sesja 180os +mtt niestety straszna posucha słaby run i wyszło minusowo, dobrze że wpadło chociaż 3 miejsce w 180 za 3.5 chociaż szkoda bo dostałem przy 3left 2 bad bety ;/ ale nie poddaje się i trzeba grać dalej

180os&mtt 57/1500 -267,31$

Odpowiedz
Cytat
kopytko777

ahhh te niedziele widze ze nie tylko mnie kochaja :happy:
je..ac MTT !!! :spit:

Odpowiedz
Cytat
johnybananas

Dzisiaj weszła sesja 180os. i znowu słaby run na semi ft nic nie wchodziło, aż w końcu z jednym sitku z 500 żetonów na semi ft nabudowałem się i ostatecznie zająłem 3 miejsce przegrywając 2 pairs z flopa vs 2 pairs na river stacki poszly na flopie wiec szkoda i znowu lekki minus ale walczymy ;) jedna sesja i porzadny plus bedzie.

180os&mtt 92/1500 -390.19$

Odpowiedz
Cytat
johnybananas

Strzałka

Dzisiaj bez 18 i 180 ale zagrałem satelitkę do SM i udało się wygrać. Zapowiedziałem sobie, że pierwszą cashuje więc jeśli wpadnie druga to spróbuję swych sił w tym wielkim turnieju, oby się udało.

Odpowiedz
Cytat
johnybananas

Strzałka

Jestem zadowolony bo w końcu zmusiłem się do biegania same brzuszki i pompki nic nie dadzą do tego trzeba dołączyć cardio i oczywiscie dietę. Najprawdopodobniej od następnego tygodnia zawitam na siłownie więc dołączę trening tam.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
hakirim

Witam. Lubię śledzić blogi graczy SnG mtt, także przeczytałem to co napisałeś, z tym, że póki co chcę się odnieść do twojego serialomaniactwa. :D

Też wciągam się w dobre seriale,a także filmy. Nie ma opcji bym jakiś dzień zakończył bez obejrzenia na koniec czegoś. :P

Co do seriali to nie oglądam co popadnie, ale np. jak był Prison Break, Breaking Bad
(dwa moje ulubione), Bates Motel (szkoda, że taki krótki), Krew z Krwi, Odwróceni to klepałem online po kilka odcinków dziennie i ciężko mi w tym czasie było się zabrać za pokera. :) Jestem ciekaw jaka tematyka cię interesuje, bo ja np. taśmociągów jak Dr House to nie przepadam oglądać - strasznie schematyczne. Najlepszym dla mnie gatunkiem są seriale kryminalne, mroczne W takim więc razie co teraz oglądasz i co możesz polecić?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
johnybananas

ja w sumie wszystko Housa łyknąłem :D hmmm co mogę polecić mroczne kryminalne zdecydowanie Arrow na pewno Ci się spodoba. Hit ostatniego roku zdecydowanie House of Cards mój numer 2 za breaking bad.

a kryminalne to Person of Intrest 3 sezony a każdy lepszy od poprzedniego. ;)

Jak obejrzysz to, to zapraszam po więcej :D

Odpowiedz
Cytat
hakirim

Napisane przez johnybananas
ja w sumie wszystko Housa łyknąłem :D hmmm co mogę polecić mroczne kryminalne zdecydowanie Arrow na pewno Ci się spodoba. Hit ostatniego roku zdecydowanie House of Cards mój numer 2 za breaking bad.

a kryminalne to Person of Intrest 3 sezony a każdy lepszy od poprzedniego. ;)

Jak obejrzysz to, to zapraszam po więcej :D

Czy to jest o tym o czym myślę? :D Zobaczę na pewno, skoro mówisz, że stawiasz go zaraz za BBadem. Obejrzę pierwszę parę odcinków i dam znać czy mnie wessało. :P

Odpowiedz
Cytat
MaverickPL

GL :P

Odpowiedz
Cytat
ferdynandbalon

Jeśli chodzi o kryminał to " The Killing ", wciągnąłem nosem... :truestory:

Odpowiedz
Cytat
johnybananas

Wczoraj zrobiłem z 15 km rowerem dość szybkim tempem i po powrocie nie rozciągnąłem mięśni.... dzisiaj rano odczułem skutki bolące uda i łydki ;)

Pokerowo:

Chwilowo nie gram 18 chce się skupić na 180os. gdzie robię trochę błędów. Dzisiaj w końcu shipnąłem jedną 180 za 3.5r i dzisiaj bardziej podobała mi się moja gra mam więcej nadzieje że dąży ku lepszemu bo trzeba odrabiać minus jaki mam na stackingu ;)

180os&mtt 169/1500 -319.84$

Jutro nie przewiduje grać, ostatki .... :D za to w niedzielę porządna sesja a od poniedziałku w końcu na zajęcia na uczelni :)

Planuję też przygotować się do challengu pt: micro million chciałbym zagrać jak najwięcej turniejów i powalczyć w tabeli zobaczymy czy się uda. Jeśli po polowie byłoby spoko to na pewno reszte będę mocno grindował... a ode śpie po ;) Ok Pozdro i powodzonka przy stołach. Cześć.

Odpowiedz
Cytat
hakirim

Siema no jak tam gra? Aż tak cię grind pochłonął? :D Jest progres?
Nie daj o sobie zapomnieć. Mógłbyś napisać co tam w trawce piszczy. ;)

Odpowiedz
Cytat