Witam wszystkich:f_drink:
Mieszkam we Wrocławiu, gram w pokera od czterech lat, a od prawie dwóch jest to moje jedyne źródło utrzymania. Nie mam prawie żadnej wiedzy teoretycznej na temat pokera(przeciętny gracz nl 5 z pokerstrategy wie więcej niż ja) ale jestem ograny, nie tiltuje(gdy przeciewnikowi dochodzi jeden outer mam to w dupie i się z tego śmieję) dzięki czemu jakoś sobie radzę i mam z poksa regularne zyski.
Dlaczego zakładam bloga?
Jestem strasznym leniem:f_cry: i mam często problemy z zagraniem 20 sng dziennie. Mój średni zysk z jednego sng wynosi 1,5ojro, więc rozgrywając 600 sng w miesiąc wychodzi prawie 4000 złotych. Mam dwadzieścia parę lat, jestem kawalerem i za te pieniądze naprawdę dobrze mi się w w tym kraju żyje. Niestety po bardzo dobrym miesiącu często jest tak, że mając zabezpieczenie finansowe przez następnych kilka tygodni kładę lache na wszystko i w ogóle nie gram, dlatego wierzę, że gdy będę wrzucał tutaj moje dzienne podsumowania pomoże mi to zwalczyć moje lenistwo.
Interesuję się również zakładami, więc od czasu do czasu wrzucę kilka typów z piłki nożnej.
.