.
setki za dwa tygodnie ! powiedz cos wiecej o tym coachowaniu. Tak po prostu wpadli do ciebie prosi i postanowili ze od jutra beda coachowac jakiegos randoma ?
ile pobieraja od profitu ? Moze hajs na gre jeszcze daja ? A moze ci sie wszystko poebalo i ty w stajni jakiejs jestes ?
Leci tutaj zimnem od was. A to mialobyc miejsce gdzie wszyscy sie wspieraja;) Kazdy pokerzysta jest rwny,tylko niektorzy zapierdalaja wiecej ![]()
Nie powiedzialem ze jestem w ich teamie
Gościu
graty za wyniki. Ale.....
Od razu po przeczytaniu pierwszego posta czuć przez kilometry kabla od internetu AROGANCJE! Czegoś takiego tu się nie pochwala. Sa ludzie, którzy chwalą się wynikami i jest spoko, ludzie gratulują, wypytują itp, ale u Ciebie to czuć poczucie zajebistości na ULTRA HIGH poziomie i pewnie skończy się jak większość ludzi z takimi cechami - Torba, płacz i lament
Pozdrawiam i jeszcze razy graty za wyniki.
NIe popadaj w euforie, sam miałem taki upswing, że miałem 90 chipsow przez 2k gierek na 15s. Nie miałbyś tak negatywnego odbioru gdybyś nie brzmiał jak 100% reklama.
btw. jesteś pierwszym przypadkiem (a przez xx przewinęło się pewnie około 1500 graczy), który codziennie otrzymuje priv coaching... seriously ?