Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

99.

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
638 Wyświetlenia
Pavluchenko

gram na unka
do 3-betu nasz range jest bardziej taight i czasem możemy grać fold juz pre? Skłaniam się ku foldowi bo mało mogę ugrać z tą ręka i jestem uzależniony od decyzji rywala
flop jest niski frekwencyjnie częściej gram call bo mój range jest caped, więc ide po max 2 uliczki value
turn dodatkowy flush, pasywnie realizuję equity
river misnoł flush jeśli on chciałby blefować to mógłby się czasem obudzić ze swoim zasięgiem

Spoiler

A♥:4♥:

Spodziewam się, że mogę grać 4value tyle, że mogę być fazeup na każdym streecie

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
peterzimmerman

Bet turn, musimy protektować nasze 99 przeciw masie Broadway'i, które on tam trzyma.

Odpowiedz
Cytat
Heissenbberg

Napisane przez Pavluchenko
turn dodatkowy flush, pasywnie realizuję equity

Ale równocześnie dajesz gorszej części rangu przecwnika je realizować.Jak on x flopa to imo albo ma 2,4 lub jakieś OC. Ja betuje tego turna,bo nie chcesz tam zobaczyć OC na river i dalej masz value od 2,4,trafionej na turnie 8 i czasem od OC. Jak już czekasz tego turna to ja river uderzam jakimś śmiesznym sizingiem typu 1/5,bo te łapy co trafiły w board to zagrają call (czasem nawet jakieś wyższe AXy) +takim sizingiem możesz czasem wyindukować bluff i spokojnie zagrać b/c.

Odpowiedz
Cytat
enjoy7

Większa izolacja - jak fish będzie chciał callnąć to callnie nawet 6-7BB. Turn jest mega drawowaty więc ja tutaj betuję w okolicę 3/4 PSB. Na river gram x/c, żeby złapać rywala na blefie.

Odpowiedz
Cytat
lenrok1999

jak bym normalnie zagrywal flop i zrezygnowal po 3 becie

Odpowiedz
Cytat