Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

AA nl10

6 Posty
5 Użytkownicy
5 Reakcje
529 Wyświetlenia
KrzNow

https://www.boomplayer.com/pl/21881685_C9C2EDA95A

tutaj chyba lekki spazz, gość donczur fest, czy ja mam tu kiedykolwiek call??

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
GluttonyMK

Sam sobie odpisałeś. Nigdy tego nie calluję.

Odpowiedz
Cytat
kukipio

Jakieś staty na gościa?
W standardzie gram niżej flop i turn, river poddaje lub gram blockbeta, w zależności z kim gram.
Z Value handów widzę JJ czy slowplayowane sety. Jeśli to fisz to dodatkowo T8, 65 i kolor. Do tego blokujesz missed FD swoim A:c
Jeśli czekasz to fold, chyba że masz na niego mocne ready.

Odpowiedz
Cytat
9i8u7y6t5

Sam gram beta za 1/2 na river i tyle.

Odpowiedz
Cytat
KrzNow

Napisane przez kukipio
Jakieś staty na gościa?
W standardzie gram niżej flop i turn, river poddaje lub gram blockbeta, w zależności z kim gram.
Z Value handów widzę JJ czy slowplayowane sety. Jeśli to fisz to dodatkowo T8, 65 i kolor. Do tego blokujesz missed FD swoim A:c
Jeśli czekasz to fold, chyba że masz na niego mocne ready.

Statów nie miałem na niego, kilka rozdań tylko widziałem. Overplay top pary, overcalle do 3betu i wszystko inne co najlepsze. W standardzie też gram troszkę mniejsze bety.
Grałem takie bety, gdyż wszystkie spoty przegrywałem z backdoorami, chciałem spokojnie wygrać sobie pulkę.
Zapomniałem tylko, że jak jest run na backdoory rywali to nie ma zmiłuj - on zawsze ma tam kolor i nic innego.
Troszkę tilt mode już był - po tym rozdaniu wyłączyłem stoły.

Gram sobie od początku miesiąca jak żuczek, spokojnie 9bb/100 jest a tu taka jedna sesja i się robi bagno:f_ugly:

słuszna uwaga o blokerze A♣, mały bet/fold mógłby być ok ale nieraz też widzę, że ludzie się levelują na takie thin value bety i potem ja się leveluję jeszcze bardziej i calluję. Często to działa muszę powiedzieć ale tu i tak torba by była ;p

Odpowiedz
Cytat
luffykind

dla mnie okey, nie wszedl zaden draw poza bfd masz najpesza reke x/C ja osobiscie wole tutaj b/f bo wtedy masz easy fold na rasie, ale x/c tez jest dla mnie okey. Nie widze opcji x/f, kiedy nie whocdzi oesd i fd. JUst happen i tyle.

Odpowiedz
Cytat