Poker Stars, $0.25/$0.50 No Limit Hold'em Cash, 4 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
Hero (SB): $73.41 (146.8 bb)
BB: $95.88 (191.8 bb)
CO: $50 (100 bb)
BTN: $22.50 (45 bb)
Preflop: Hero is SB with A
K![]()
2 folds, Hero raises to $1.25, BB raises to $3.75, Hero raises to $10, BB calls $6.25
Flop: ($20) A
7
5
(2 players)
Hero bets $10, BB calls $10
Turn: ($40) Q
(2 players)
Hero checks, BB bets $19, Hero calls $19
River: ($78) 8
(2 players)
Hero checks, BB bets $56.88 and is all-in, Hero calls $34.41 and is all-in
Statystyki:
Ready/notki:
*stabs 50% psb any F in 3b/4b pots and give up air*
call 3b BU/SB; minr/c A75r and fold blank T
XR vs delayed cb in 3way @ AAx and jam R w small PP
Vs miss cbet: minbet air -2/3psb turned pair in normal pot
PF: Vs jego ponad 30% 3bet nie widzę innej opcji niż 4bet for value, nawet na deepach.
Co zagrać na 5bet? Nie czuję się komfortowo stackując 150bb, ale z drugiej strony on jest bardzo aggro.
F: Jaka linia na niego jest najlepsza? Z reada wynika że totalne air prawie zawsze betuje, stosując sizing 50% puli bez względu na strukturę. Jego range callujący 4bet postrzegam jako szeroki z racji deepów.
Opcje:
check/raise Flop - daje mu stabnąć z air i ochraniam rękę -> ale mogę mieć problem w przypadku 3beta, bo nie wiem jak szeroko on to może zagrać
c/c F i donkbet T -> na F daje mu strzelić, na T nie zawsze będzie kontynuował, więc leaduje
cbet F (on i tak nie pasuje jakoś strasznie dużo vs cbet) i indukcja floatu na późniejszych streetach
bet/bet/decide
W tej chwili wydaje mi się, że najwięcej value wycisnę grając c/c na F, gdzie ma szeroki range i donkbetując Turna
T: Jeżeli już zdecydowałem się na cbet i indukuję float to na takim boardzie i deepach lepszy jest c/c czy c/r na Turnie? Zdecydowałem się na c/c, bo jednak blokuję trochę flushdrawów z racji A
i daję mu czasem zablefować river.