Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

QQ NL2

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
474 Wyświetlenia
doobeedoo80

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.01/$0.02 No-Limit Hold'em (5 handed)

Known players:
[tg]MP3$2.00:///////;CO$2.35:///////;BU (Hero)$2.60:///////;SB$1.58:///////;BB$4.16:///////;[/tg]

Preflop: Hero is BU with Q:c, Q:d.
2 folds, Hero raises to $0.07, SB calls $0.06, BB calls $0.05.

Flop: ($0.21) 2:d, A:c, 5:s (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $0.12, SB calls $0.12, BB folds.

Turn: ($0.45) 7:s (2 players)
SB checks, Hero checks.

River: ($0.45) 3:s (2 players)
SB checks, Hero bets $0.20, SB calls $0.20.

Final Pot: $0.85.
Results follow:

Hero shows a pair of queens(Q:c Q:d).
SB shows a pair of aces(J:h A:h).

SB wins with a pair of aces(J:h A:h).

Nie wierzę, że była szansa to wygrać. Zastanawiam się jedynie, czy można było ograniczyć przegraną.... ?

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
kNoq001

hej

w jakim celu betujesz flop i as asplayed, po co ten bet na riverze?

Odpowiedz
Cytat
doobeedoo80

Uznałem, że jesli sprawdzi bet na flopie, to mozliwe, że ma A na ręku. Oczekiwałem bet na turnie, więc zgłupiałem, gdy sie go nie doczekalem. Trudno mi wytłumaczyć mój bet na river :f_biggrin: Dochodzę do wnoisku, że moim jedynym błędnym zagraniem był właśnie ten river.

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

ale po co sam bet na flopie? value czy blef? lepszej reki nie wyfoldujesz, nie ma tutaj za wielu gorszych rak ktore sprawdzaja, ofc 2nd parki raz pewnie callna ale rownie dobrze mozna betnac turn lub river bo jest to spot na 1 street value (najczesciej)

asplayed
Ty donkujesz na jego miejscu Ax na turnie? nie widze powodu dla ktorego mielibysmy sie spodziewac beta od przeciwnika - jak ma jakies A3 to pewnie w 99% przypadkow zagra check turn zamiast bet wiec w jego rangu sa wciaz Ax
na riverze natomiast bet nie ma za bardzo zadnego wytlumaczenia, ani to valuebet, bo tutaj juz na prawde ciezko doszukac sie gorszych rak ktore sprawdza a na pewno Ax nie wywalisz

Odpowiedz
Cytat