Witam, ręka rozegrana na starsach
Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.10(BB) Replayer
SB ($10.25)
Hero ($10)
CO ($3.80)
BTN ($16.65)
Dealt to Hero Q♥ Q♣
CO raises to $0.30, BTN calls $0.30, fold, Hero raises to $1.30, CO calls $1, BTN calls $1
FLOP ($3.95) 8♥ K♦ T♦
Hero checks, CO bets $0.40, BTN raises to $1.30, Hero?
statystyki przeciwników
btn, to luźny
39/27/1.6 i wts 43 po 41 rękach
co
15.7/9.2/1.9 i wts 36 po 156 rękach
3-bet squeeze for value vs dwóch graczy i oop. Flop 3-way, więc zasięgi imo też chyba silniejsze. Gram chk na flopie żeby zobaczyć mniej więcej na czym stoję i uniknąć też zaangażowania z drugą parką na flopie KT-high, pula jest dosyć duża a ja mam tu narazie i tak tylko drugą parkę. Myślę, że ze względu na to, że jestem oop i jest to jednak pula 3-way, to i fold jest tu chyba najlepszym rozwiązaniem, no ale oczywiście do końca nie wiem. Z mojej perspektywy nie wyobrażam sobie żeby tą rękę callować tu bez pozycji, bo fakt jest pare drawów na boardzie i ktoś być może i mógłby tu często trafić tylko drugą parkę, to myślę że i tak ten Król dość często jakimś cudem znajdzie się w ich zasięgu i prawdopodobnie na każdej 9-tce, J-cie, Asie i każdej z pozostałych, być może 8-śmiu kart kier, i tak bez względu na wszystko musimy foldować, bo wpadają wszystkie strity, kolory, parki wyższe od naszej, nawet 2p, a jest to 20 kart, więc też praktycznie połowa talii.
do osób życzliwie komentujących
Spoiler
Prośba: jestem wdzięczny za całkowite unikanie komentowania od innych osób niż osoba sędziego. Uważam, że ze względu na pełnioną funkcję jest to osoba wystarczająco doświadczona i nie bez powodu upoważniona tutaj do tej oceny i oceniania, Z poważaniem i na moją odpowiedzialność, Krzychu, dzięki. I dlatego mówię z góry, że cała reszta postów będzie przeze mnie ignorowana i lekceważona więc jeśli już to robisz to tylko chyba dla własnej przyjemności. Pozdr