Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

QQ zoom

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
215 Wyświetlenia
maczy

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.05/$0.1 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]BU$22.43:///////;SB$6.92:///////;BB$6.95:///////;MP2$17.96:///////;MP3 (Hero)$17.20:///////;CO$10.21:///////;[/tg]

Preflop: Hero is MP3 with Q:s, Q:h.
MP2 folds, Hero raises to $0.30, CO folds, BU calls $0.30, 2 folds, BB folds.

Flop: ($0.75) 8:s, 4:s, 4:d (2 players)
Hero bets $0.50, BU calls $0.50.

Turn: ($1.75) 7:s (2 players)
Hero bets $1.09, BU calls $1.09.

River: ($3.93) K:s (2 players)
Hero bets $2.60, BU calls $2.60.

Final Pot: $9.13.

F: for value od każdego pocketa, FD
T: dalej wszystkie pockety dają mi value, w razie raise mam zamiar foldować. W jego range nie widze setów.
R: Dalej wydaje mi się że jestem z przodu, tylko Asx mnie bije, nie widzę wydaje mi się, żeby miał je w swoim zakresie.

18/13/0.4 WTSD: 20, W$SD(1) po 42 rękach

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
regul92

siema, co prawda próbka jest mizerna ale wydaje mi się, że na przeciwnika z wtsd 20, w momencie gdy zagrałeś dwie beczki i na river wpada 4 :spade: to nie masz tam vbeta, bo on nie callnie 3x z rękoma typu 8x, 99-JJ, szczególnie na tym boardzie.

pzdr

Odpowiedz
Cytat
przemo2203

Dalej wydaje mi się że jestem z przodu, tylko Asx mnie bije, nie widzę wydaje mi się, żeby miał je w swoim zakresie.

Masz sparowany stol............

Na T betuej wyzej
A na R to juz tylko c/f , jezeli ma flusha z T to przy jego agresji on mogl tylko cie callowac, a teraz zagrac check po twoim checku bo bedzie sie jednak bal tego asa (+wiemy ze on Q :spade: nie ma, czyli max ma tam J :spade: ). I tak jak mowilem masz sparowany stol co u normalnego rega wyjasnialo by call na T(tzn. wykluczalo by flusha z ktorym by raisowal, a wskazywalo by na fulla lub drawa z A :spade: co i tak cie bije na R).

Odpowiedz
Cytat
uche18

Czesc

PF ok. Na F ja galbym wyzszy c-bet. Jest kilka drawow, a dodatkowo jego range, z ktorym bedzie cie sprawdzal jest spolaryzowany i nie zrobi mu roznicy czy ma sprawdzic za 2/3 pota czy pota. Na T mimo uzupelnionego FD ja dalej betuje i tu tez mozesz grac wyzej. Na R jest to juz zawsze x/f. Jesli sie boisz zeby cie nie wybluffowal na takim stole to zagraj blockbeta za 1/4 pota gdzie mozesz dostac jeszcze call od Js, Ts ale przy takim wysokim becie cal dostaniesz tylko od lepszych rak.

Odpowiedz
Cytat