A gdzie , gdzie gracie. Fajnie macie że możecie się spotykać i pograć live. Ja tak nie mam , zadupie.
Napisane przez nat87nat87
Te tabelki z brązu są dla FR czy też dla SH? Bo gram i gram na FL SH 0,05/0,10 i 0,10/0,20 i coś mnie blindy zżerają takie mam odczucie. Jak mam monstera to od razu jak porażeni prądem prawie wszyscy albo wszyscy pasują. Jak mam jakies TT, 77 AK, AQ to pełno limperów i później tylko mnie przebijają jak na flopie spadną karty niższe jak 9.
Ogólnie chaos panuje na tych limitach. Widać że sporo jest graczy ze statami typu 45/30 80/20 ale i tak ciężko się z nimi gra bo w ich zagraniach nie moge się doszukać logiki. Obstawiam gracza na dane karty bo przeciez bez sensu byłoby wchodzić z taka i taka kartą a oni akurat je mają.Ogólnie wracając do sedna pytania: czy to normalne że przez 3k rąk zjada mnie blind? Na NL jakos mozna było bronić tego blinda nawet ze słabymi kartami a tu nic nie idzie na tych limitach micro obronić bo zaraz bedzie call i shit na flopie i koniecznosc pasowania... a czekanie na te tabelkowe monstery z których 1 na 7-8 jest jakoś opłacany to trochę słaba taktyka. Coś mi się te tabele nie podobają...
Sorry za żale ale ciężko mi ugryźć tego fixa![]()
Są tableki do SH dla serebra, ale nawet z brązem możesz je ściągnąć. Zobacz w sekcji "strategia". Nie będziesz miał tylko komentarza do nich
![]()
Na tym limicie ciągną do river z byle czym, także często tak się kończy. Znowu zatrzymałem się na 300BB + i stoimy.
Drodzy blogowicze, a zwłaszcza superblogowicze!!!!
Jak zaczęliście to trwajcie w postanowieniach, wybraliśmy Was ( SB ) i oczekujemy , a nawet żądamy wpisów, także porażki są ważne dla czytelników. Jeśli nie o pokerze , bo macie doła
to o dupie Marynie.
Do pracy rodacy.
:heart:
Napisane przez tigerek73
Drodzy blogowicze, a zwłaszcza superblogowicze!!!!Jak zaczęliście to trwajcie w postanowieniach, wybraliśmy Was ( SB ) i oczekujemy , a nawet żądamy wpisów, także porażki są ważne dla czytelników. Jeśli nie o pokerze , bo macie doła
to o dupie Marynie.
Do pracy rodacy.
![]()
Będą wpisy będą
A za 2 tygodnie niespodzianka
![]()
Napisane przez elvismichal
Napisane przez ajej87
Napisane przez tigerek73
Drodzy blogowicze, a zwłaszcza superblogowicze!!!!Jak zaczęliście to trwajcie w postanowieniach, wybraliśmy Was ( SB ) i oczekujemy , a nawet żądamy wpisów, także porażki są ważne dla czytelników. Jeśli nie o pokerze , bo macie doła
to o dupie Marynie.
Do pracy rodacy.
![]()
Będą wpisy będą
![]()
Dzielisz rolla ludziom?
![]()
![]()
Napisane przez tigerek73
Napisane przez ajej87
Napisane przez tigerek73
to o dupie Marynie.
Do pracy rodacy.
![]()
Będą wpisy będą
![]()
Dzielisz rolla ludziom?
![]()
![]()
Jak byłby ship Sunday Milion to czemu nie
![]()
Poker Stars, $0.50/$1 Limit Hold'em Cash, 9 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.Preflop: Hero is BB with 8♥ 7♥
3 folds, MP2 raises, MP3 calls, 3 folds, Hero callsFlop: (6.5 SB) A♥ 6♥ 8♣ (3 players)
Hero checks, MP2 bets, MP3 folds, Hero raises, MP2 callsTurn: (5.3 BB) 7♠ (2 players)
Hero bets, MP2 raises, Hero 3-bets, MP2 caps, Hero callsRiver: (13.3 BB) 2♦ (2 players)
Hero checks, MP2 bets, Hero callsResults: 15.3 BB pot (0.4 BB rake)
Final Board: A♥ 6♥ 8♣ 7♠ 2♦
Hero mucked 8♥ 7♥ and lost (-7 BB net)
MP2 showed A♠ A♣ and won 14.9 BB (7.9 BB net)Dobrze, że na river nie spadła 8, ani 7
![]()
Napisane przez ajej87
Napisane przez tigerek73
to o dupie Marynie.
Do pracy rodacy.
![]()
Będą wpisy będą
![]()
Zresztą moglibyście od czasu do czasu skrobnąć coś w tym blogu jak chcecie wpisy
![]()
Napisane przez ajej87
Napisane przez ajej87
Napisane przez tigerek73
to o dupie Marynie.
Do pracy rodacy.
![]()
Będą wpisy będą
![]()
Zresztą moglibyście od czasu do czasu skrobnąć coś w tym blogu jak chcecie wpisy
![]()
niewystarczy ciągle zwiększająca się liczba odwiedzin
![]()
Gość o nicku 12groszy666 to ktoś od nas z forum? Obserwuje sobie własnie jego grę na 1/2 i 2/4 i widac trzyma poziom solidny. Na pokertableratings widać że też ma ładne wyniki 3k$ z gry i ok 11k$ z RB
Łotrzyk (prawie) ![]()
Pre Flop: (1.467 SB) Hero is BB with 2
6 ![]()
CO calls, BTN calls, SB calls, Hero checks
Flop: (4 SB) 9
2
2
(4 players)
SB bets, Hero calls, CO raises, BTN folds, SB calls, Hero calls
Turn: (5 BB) 6
(3 players)
SB checks, Hero bets, CO raises, SB calls, Hero 3-bets, CO folds, SB calls
River: (13 BB) 2
(2 players)
SB bets, Hero raises, SB calls
Final Pot: 17 BB
SB mucks 9
A ![]()
Hero shows 2
6 ![]()
Hero wins 16.167 BB
(Rake: $0.25)
no przez te promocje na party mam już dość tego roomu. Zeszły miesiąc spoko stoły, a teraz - masakra. To mnie przekonało - wykorzystać jak najszybciej pkt. i spadać na P*. Odechciało mi się już tych 500$ z WPT za bonus - przynajmniej na razie. 0,25/0,5 to jest teraz jakaś tragedia - zero dobrych stołów. A jak są to po chwili jest kicha.
Napisane przez tigerek73
A nie wiedziałem , kiedyś z nim grałem i ogólnie fiszak.![]()
Może zaczął pracować nad grą ;).
Albo ja wszystkich uznaje za fiszy. :fuckyeah