.
Klikasz na swoj nick, wyswietli sie strona z Twoimi postami, znajomymi, takie tam pierdoly, znajdz tam przycisk "ticket", kliknij w niego a nastepnie napisz ticket do supportu. pzdr
Hej,
@SooNicee jeśli dany użytkownik ma zablokowane wysyłanie prywatnych wiadomości to dodanie do znajomych niczego nie zmieni. I tak prywatnej wiadomości nie wyśle ![]()
@Wronx93 tickety można też wysyłać z zakładki pomoc dostępnej na głównej stronie.
@cbool1928 swoim zachowaniem na forum niestety zasłużyłeś sobie na blokadę wysyłania prywatnych wiadomości i niestety nie zostanie ona zdjęta. Możesz wysłać do nas ticket lub napisać maila na polish@pokerstrategy.com.
Pozdrawiam.
Chcę zdezaktywować konto (usunąć) chciałam uruchomić zaległy link odnośnie 50 $ na start, logowałam się przez fb (założyło się nowe konto) nick alaalicja , usunąć chcę to konto
Napisane przez AlicjaAla
Chcę zdezaktywować konto (usunąć) chciałam uruchomić zaległy link odnośnie 50 $ na start, logowałam się przez fb (założyło się nowe konto) nick alaalicja , usunąć chcę to konto
Hej, musisz zalogować się na nowe konto i napisać ticket do supportu (po angielsku).
Wtedy konto zostanie zdezaktywowane.
Pozdrawiam
Dziękuję , również pozdrawiam. Czy po usunięciu tego konta otrzymam punkty które miałam na swoim koncie ?
Na koncie "alaalicja" nie widzę żadnych StrategyPoints, ale nawet jakbyś je miała, to przeniesienie ich na konto "AlicjaAla" niestety nie jest możliwe.
Na koncie AlicjaAla były 22 kupony, w regulaminie jest, że zostają zabrane gdy ma się dwa konta