Przejdź do forum
Blokada konta TaF ....

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Blokada konta TaF ...

10 Posty
7 Użytkownicy
26 Reakcje
6,007 Wyświetlenia
JanekPyzzz

Postanowiłem wypłacić kasę z TaF i co... odesłało mnie do kontaktu z supportem... ok, myślę sobie trzeba się pewnie zweryfikować, więc napisałem o co chodzi. Otrzymałem odpowiedź, że moje konto zostało zablokowane, gdyż złamałem zasady regulaminu... Oczywiście zapytałem się na jakiż to jego punktach dopuściłem się gwałtu, a w odpowiedzi dostałem, że "odpowiedni dział nie ujawnia powodów takich decyzji", no normalnie jaja _evil: I dodatkowo, że decyzja nie może być zmieniona i nie będę mógł korzystać ze swojego konta TaF _evil:
No żesz madafaka... najpierw podpięto mi gracza po mojej interwencji, a jak chciałem wypłacić kasę za jego grę, to okazało że złamałem jakiś punkt regulaminu, ale ze względów bezpieczeństwa nie można ujawnić co zrobiłem. Kuźwa nie nadążam za tą logiką. Proszę moderatorów o wyjaśnienie i interwencję!

PS. Cofam wazelinę :censored:

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
Skibcio

Hej,

Moderatorzy zajmują się sprawami związanymi z forum, a nie sprawami bezpośrednio związanymi z kontami użytkowników. Nie mają oni dostępu do tych danych, więc jedyne co mogę Ci zaproponować to bezpośredni kontakt z supportem.

Niestety ale wszelkie blokady kont są u nas zakładane tylko w przypadku pewności złamania regulaminu. Nie mam dostępu do tych danych więc nie mogę powiedzieć za co otrzymałeś blokadę konta. Nikt na forum nie ma dostępu do tych danych...

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
leeloo80

Przy okazji mam pytanie czy to dotyczy złamania regulaminu jeśli chodzi o TAF i wtedy mogą zablokować TAF; czy także nawet w innym temacie jak np ban za czat i wtedy także automatycznie zostaje TAF zablokowany i kiedyś w przyszłości nie wypłaci się tego co się zarobi?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Można dostać bana na pisanie i wtedy dotyczy on tylko pisania, a można dostać bana za złamanie regulaminu TaF i dotyczy on wtedy tylko TaF.

Inną sytuacją jest gdy ktoś kilka razy dostaje blokadę na konto, a mimo to dalej łamie regulamin. Jeśli taka sytuacja się powtarza to konto może zostać całkowicie zablokowane i dotyczy wtedy to wszystkiego na PokerStrategy.com -> dostępu do konta, materiałów, filmów, treningów, forum, TaF itd.

Odpowiedz
Cytat
JanekPyzzz

Właśnie walczę z supportem...
Ale chyba każdy mi przyzna, że to jest ciekawe działanie: blokujemy konto i nie mówimy dlaczego, oczywiście przemawiają za tym względy bezpieczeństwa i rzecz jasna przecież zapisano w regulaminie, że tak można, więc właściwie o co mi chodzi :facepalm:. Przecież to rodzi pole do zajebistych nadużyć. Bo tak jak w moim przypadku, czekałem, aż uzbiera się większa kwota (250$) i nagle blokada. Ciekaw jestem ilu graczy zostało w ten sposób załatwionych.
Ale wiecie co mnie najbardziej wpienia w tej sytuacji, już nie to, że dano mi bloka, tylko, że ma się mnie serdecznie w DUPIE!!! Cholera działajmy na równych zasadach! Żeby zweryfikować użytkownika żąda się od niego przesłania ważnych dokumentów i nikt tak po prawdzie nie daje gwarancji co się z nimi dzieje, musimy wierzyć na słowo. A w drugą stronę jak użytkownik oczekuje jakiś wyjaśnień to mu mówi się, zablokowaliśmy Cię i goń się leszczu... :appl:
Skibcio mam pytanie, czy są jakieś inne sposoby na dochodzenie swoich praw, prócz wymiany uprzejmości z jakimś kołkiem z supportu?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Tym kołkiem z supportu to ja byłem przez kilkanaście miesięcy :ayfkm:

Nie załatwiamy graczy, żeby ukraść im kilkaset dolarów :yaoming: Tym bardziej, że w długiej perspektywie taka aktywna osoba może być dla nas o wiele cenniejsza, a w przeciwieństwie do innych stron skupiamy się na celach długoterminowych. Musiały istnieć przesłanki, żeby zablokować Ci konto. Nie wiem czy robiłeś to umyślnie czy nie wiedziałeś, że łamiesz regulamin. Niestety nie mogę w tej kwestii Ci pomóc ponieważ tak jak sam wspomniałeś, dane te nie są udostępniane ze względów bezpieczeństwa, a po drugie nie wiem dlaczego Twoje konto zostało zablokowane.

Odpowiedz
Cytat
zyvy

wow 'ciekawe' rozwiaznie, niepodawanie osobom trzecim jest normalna praktyka, ale niepodawanie faktycznej stronie w sprawie to chyba zart rodem z PRL

dostawalem juz pare banow w swoim zyciu w roznych uslugach , ale zawsze dostawalem powod

rozbawilo mnie to bardzo
dzieki :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
jarzix

bylo nie kombinowac. pewnie porobil sobie typek multikonta czy cos , ateraz glupa rznie jakby to mialo cos pomoc, bez urazy ale nic bez powodu. tylko siare robisz se

Odpowiedz
Cytat
fulbik

Hej
To witam w klubie JanekPyzzz. Ja dostałem taką samą odpowiedź z supportu oczywiście bez podania przyczyn ich decyzji. ZUS czy US przy nich to instytucja dobroczynna ...
JanekPyzzz udało Ci się coś z nimi wywalczyć czy się poddałeś?

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Stawiam kropę! :)

Odpowiedz
Cytat