Skip to forum
Full Tilt - System ...

Notifications
Clear all

Full Tilt - System VIP

15 Posts
10 Users
0 Reactions
4,542 Views
dlrzz

Jak działa System VIP na Full Tilt?

Zdobywaj 8* lub 10 Full Tilt Points (FTPs) za każdy 1 $ opłat turniejowych lub rake'u w grach cash, grając na stołach na prawdziwe pieniądze na platformie Full Tilt. Im więcej Full Tilt Points zbierzesz, tym wyższy otrzymasz status i będziesz mógł skorzystać z wyższych cotygodniowych wypłat gotówki oraz lepszego przelicznika punktów w Sklepie Full Tilt.

*Gracze z Niemiec, UK, Irlandii, Łotwy, Litwy, Luksemburgu i Rumunii otrzymują Full Tilt Points w wysokości 80%.

Ile Full Tilt Points potrzebujesz na wyższy status?

Każdy status bazuje na średniej liczbie Full Tilt Points na dzień:

Cotygodniowe wypłaty gotówki

Kiedy już zdobędziesz status Srebrny ("Silver"), będziesz mógł skorzystać z cotygodniowych wypłat gotówki. Im wyższy masz status, tym więcej na tym zarabiasz:

Sklep Full Tilt

W Sklepie Full Tilt ("Full Tilt Store") możesz użyć swoich Full Tilt Points, żeby kupić tickety turniejowe, tickety do gier cash oraz różnego rodzaju bonusy. Zwykle jeśli dany przedmiot kosztuje więcej punktów, to jego stosunek Full Tilt Points do gotówki jest korzystniejszy.

Powiązane tematy
https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=391646
Pobierz / Zainstaluj Full Tilt

Reply
14 replies
grzybek1125

no i to jest wiadomosc :)

Reply
Mnichu

Szkoda tylko że stare konta się na to nie łapią :thinking:

Reply
Rinnok

ten EU jest nizszy dla wszystkich panstw? Bo czytalem ze tylko UK obcieli..

Reply
siweq86

Na pewno 8ftps za 1$ rake dotyczy wszystkich kont z europy? Czy może jednak tak jak jest na stronie:

Exceptions

Players based in Germany, Ireland, Latvia, Lithuania, Luxembourg or Romania earn Full Tilt Points at a rate of 80% of all the figures stated above.

Reply
Rinnok

dla Polski chyba jest 100%..

Reply
dlrzz

Tak, dla Polski jest 100%, informacja została zmieniona :)

Pozdrawiam

Reply
grzybek1125

no wlasnie starz gracze nie mogo to do dupy info

Reply
Sobol6301

mam pytanie. co daje black card skoro diamond i black card to 25 % rb ?

Reply
sojowyjarz

Polecam zapoznanie się ze stroną full tilt ;)

http://www.fulltilt.eu/edge/black-card

Reply
RubinPlayer

Czy ten system ViP jest nadal aktualny?
Bo na stronce FTP nic nie mogę znaleźć o statusach silver itp. itp. i o cotygodniowych zwrotach.

Reply
Wielgosz

Nie wiem czy w ogóle jest tam sens jeszcze grać. Praktycznie brak table selection, poza tym przed zmianami robiłeś silvera i utrzymanie go nie było jakimś problemem i zawsze parę $$ wpadało w miesiącu z tego. Obecnie wyrobienie silvera na micro stawkach to jakiś absurd, chyba że się będzie mielić dużo rozdań, a są lepsze roomy do tego. Poza tym to już lepiej Full tilt pointsy wyrobić chyba i poczekać aż w koncu to ze starsami połączą i przeliczą.

Reply
RubinPlayer

Wielgosz, sam bonus od pierwszej wpłaty to jest 40% rb i to właśnie ze względu na niego tam gram. Tylko chciałem wiedzieć czy coś jeszcze dojdzie mi do tego. Wyrabiam bonus teraz, bo nie wiadomo czy po połączeniu w ogóle będzie. Możliwe że już nie będzie można się rejestrować na FTP.
Gram tam od 9 dni i zaraz dobiję do golda, tylko właśnie nie wiem czy te statusy nadal obowiązują czy już nie.

Reply
yac
Coach
yac

Teraz statusy wyglądają inaczej, jest Edge podzielony na kilka kategorii

Tutaj jest rozpiska: http://www.fulltilt.com/rewards/edge/faq#edge-1

Faktycznie strona jest mało czytelna, bo trzeba trochę się przekopać przez info, aby ogarnąć co jest gdzie. Ja wciąż nie mogę znaleźć co jest poniżej edge'a i jaki jest rakeback. Najlepiej to chyba policzyć ze statystykami z HM'a jaki faktycznie rb wychodzi. ALe nawet na edge prime będzie to pewnie max 25-30% :( Korzyść taka, że gierki jeśli chodzą to zawsze są dobre, niestety ilość stolików zmusza aby FTP traktować tylko jako "dodatkowy soft", bo akcji zawsze jest mało.

Reply
RubinPlayer

Dzięki trenerze za wyjaśnienie :f_drink:
U mnie z angielskim jest beznadzieja, więc nie miałem szans nawet z pomocą translatora rozszyfrować tego systemu VIP.
Dobiłem właśnie do EDGA, zobaczymy co będę miał z tego. Dobre i każde 5% do bonusa a potem to i tak nie wiadomo co zostanie z FTP.

Reply