Przejdź do forum
RB i nowe konto

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] RB i nowe konto

11 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
940 Wyświetlenia

Witam,

To mój pierwszy post na forum, więc chciałbym również przywitać pokerową brać ;)

Założyłem sobie kilka miesięcy temu konto na FTP poprzez inną stronkę niż PokerStrategy (tutaj kilka lat chyba temu założyłem na Titan Poker, ale to byłem młody i głupi.. ;)). Został mi przyznany bonus 50+50.
Niefortunnie przegrałem wszystko (ile, to pisać nie będę.. :( ). Zaznaczę, iż kompletnie nic nie wypłaciłem z tego konta. Mam trochę FTP points, których również jeszcze nie używałem do niczego (ani turnieje ani zakupy).

Dowiedziałem się, że niestety defaultowo FTP nie przydziela rakeback'a, co na dłuższą metę nieźle by mi się i tak nie opłacałoby..

Noszę się z zamiarem napisania do supportu z moim pytaniem, lecz pomyślałem, ze wpierw spróbuję zasięgnąć rady ludzi z forum tutaj :)

Czy istnieje jakakolwiek szansa, by móc usunąć całkowicie konto i założyć ponownie, tym razem wykorzystując kod na RB? Kiedy zakładałem konto miałem spore wydatki i nie mogłem sobie nijak pozwolić na wpłatę własnych funduszy, dlatego ratowałem się marnymi bonusami..
Aktualnie sytuacja wygląda całkowicie inaczej, dlatego chciałbym posiadać RB, który zwracałby mi czasem dość spore kwoty..

Mam nadzieję, iż nie napisałem wszystkiego zbyt chaotycznie :P

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

10 odpowiedzi
bili

Napisane przez Arxel
Czy istnieje jakakolwiek szansa, by móc usunąć całkowicie konto i założyć ponownie, tym razem wykorzystując kod na RB?

Nie ma żadnej.

Napisane przez Arxel
Mam nadzieję, iż nie napisałem wszystkiego zbyt chaotycznie :P

Napisane przez Arxel
na dłuższą metę nieźle by mi się i tak nie opłacałoby..

To było trochę chaotyczne.

istnieje mozliwosc usuniecia konta z FTP. napisz do supportu mi tak zrobili. ewentualnie mozesz zmienic dane w starym koncie tj imie nazwisko i zalozyc nowe.

Nie będzie z tego powodu żadnych problemów w przyszłości?
Trochę szkoda by mi było, gdybym nie mógł mieć RB, gdyż na wyższych stawkach spore kwoty przechodzą obok nosa..

Tylko z tą zmianą danych - uprzednio, z tego co pamiętam, to konto zostało zweryfikowane, nie będzie to jakoś kolidowało?

bili

Na założeniu nowego konta, poprzez np. stronę PS, FTP traci, więc takie rzeczy na pewno nie są przez nich mile widziane. Oni nie skasują ci konta, tylko je zamkną, a więc twoje dane i tak u nich zostaną. Generalnie FTP ma taką politykę, że do póki grasz na mikrostawkach, to przymykają oko na łamanie regulaminu itp., ale jak wejdziesz wyżej i zażądasz wypłaty środków, to z przyjemnością cię zbanują i skonfiskują wygrane.

Nie no, przez PS już założyć nie mogę, ale jakąkolwiek inną oferującą RB.. ;)
W sumie zawsze zastanawiałem się, jakie profity mają strony oferujące zwrot rake'a?

Czyli jednak mogą być problemy.. Wiecznie na mikrostawkach nie będę, RB ma sens dopiero na większych..

No cóż, zawsze mogę wypłacić poprzez znajomego.. Tak więc chyba trzeba będzie kombinować :/

Szahaj

dopisze sie do wątku. Założyłem konto na ftp z kodem PSVIP i juz jak podałem maila i miałem miec weryfikacje to mi napisali że dowód i dokument potwierdzajacy miejsce zamieszkania mam im wysłac? To normalne? zamierzam wpłacic sporą sumke i chce byc pewien czy mi konta nie zbanuja i czy bonus 100% otrzymam. Any ideas?

damianpat

Napisane przez Szahaj
dopisze sie do wątku. Założyłem konto na ftp z kodem PSVIP i juz jak podałem maila i miałem miec weryfikacje to mi napisali że dowód i dokument potwierdzajacy miejsce zamieszkania mam im wysłac? To normalne? zamierzam wpłacic sporą sumke i chce byc pewien czy mi konta nie zbanuja i czy bonus 100% otrzymam. Any ideas?

Szahaj rób co Ci każą innej opcji nie m
co do wcześniejszego pytania, to niestety nic nie da się zrobić, załóż konto na brata, to wszystko

Zapytałem również supportu na mob-ie (nie chcę robić konkurencyjnej reklamy, kto wie ten wie o jaką stronę mi chodzi) i niestety też nie mogli nic zaradzić..
Zakładanie na członka rodziny - a jeśli - hipotetycznie oczywiście ;) - kiedyś, kiedyś tam zdarzy mi się wygrać wyjazd gdzieś na duży turniej, co wtedy? ;)

BenitodeSoto

mam za sobą to samo - mam konto na FTP ale bez rakebacku - nie gram tam od dwóch lat i pytałem się supportu czy możliwe jest zamknięcie konta i otworzenie nowego z rb. Nie wyrazili zgody - tłumaczenie że ani oni nie zarobią ani ja ani partner przez którego się zarejestrowałem jeżeli nie będę grał nie pomaga. Dostałem przy okazji życzenia w stylu "mamy nadzieję że gra na FTP nadal będzie sprawiać Tobie wiele przyjemności " co przy mojej dwuletniej nieobecności brzmi lekko ironicznie ;).
Pozostaje mi gra cash na innych platformach - na szczęście wybór jest całkiem niezły.
pozdrawiam

tesg83

Napisane przez ArxelZakładanie na członka rodziny - a jeśli - hipotetycznie oczywiście ;) - kiedyś, kiedyś tam zdarzy mi się wygrać wyjazd gdzieś na duży turniej, co wtedy? ;)

to wtedy bedziesz sie martwil... hipotetycznie oczywiscie...