Witam,
To mój pierwszy post na forum, więc chciałbym również przywitać pokerową brać ![]()
Założyłem sobie kilka miesięcy temu konto na FTP poprzez inną stronkę niż PokerStrategy (tutaj kilka lat chyba temu założyłem na Titan Poker, ale to byłem młody i głupi.. ;)). Został mi przyznany bonus 50+50.
Niefortunnie przegrałem wszystko (ile, to pisać nie będę..
). Zaznaczę, iż kompletnie nic nie wypłaciłem z tego konta. Mam trochę FTP points, których również jeszcze nie używałem do niczego (ani turnieje ani zakupy).
Dowiedziałem się, że niestety defaultowo FTP nie przydziela rakeback'a, co na dłuższą metę nieźle by mi się i tak nie opłacałoby..
Noszę się z zamiarem napisania do supportu z moim pytaniem, lecz pomyślałem, ze wpierw spróbuję zasięgnąć rady ludzi z forum tutaj ![]()
Czy istnieje jakakolwiek szansa, by móc usunąć całkowicie konto i założyć ponownie, tym razem wykorzystując kod na RB? Kiedy zakładałem konto miałem spore wydatki i nie mogłem sobie nijak pozwolić na wpłatę własnych funduszy, dlatego ratowałem się marnymi bonusami..
Aktualnie sytuacja wygląda całkowicie inaczej, dlatego chciałbym posiadać RB, który zwracałby mi czasem dość spore kwoty..
Mam nadzieję, iż nie napisałem wszystkiego zbyt chaotycznie ![]()
Z góry dziękuję i pozdrawiam.