Witam,
Czy HM1 wspopracuje z rushem jesli chodzi o HUDa?
Rece sa czytane przez HM (mam wykres), ale nie mam HUDa.
Cos specjalnego trzeba zrobic czy po prostu HM1 nie wyswietla HUDa na rushu?
zgadza sie hud sie pokazuje ale po tym downgradzie importuje mi rece ale przy kazdej wystepuje import error i reportsy nowych rak nie lapia i hud tym samym sie nie uaktualnia... moze ktos podpowiedziec co na to poradzic ?
Napisane przez Masterooo89
zgadza sie hud sie pokazuje ale po tym downgradzie importuje mi rece ale przy kazdej wystepuje import error i reportsy nowych rak nie lapia i hud tym samym sie nie uaktualnia... moze ktos podpowiedziec co na to poradzic ?
Niestety nie wiem czym to jest spowodowane... mi wszystko działa. Dobrze importuje, nie gubi rąk, pokazuje prawidłowo huda.
a nie wiem, folder w ktorym zapisuje hh musi byc jakis scisle konkretny czy obojetnie jaki przeze mnie stworzony ?
HUD dziala , ale nie zapisuje rak u mnie.
Jak wchodze w sesje sa wszystkie przed downgradem , ale zadnych nowych nie ma... jedynie HUD na stolach. Wiec nie wiem do konca co z tym zrobic.
A sory z pospiechu nie zamknalem pokerrromu przed instalacja. Rzeczywiscie HUD dziala ale sesji nie zapisuje.
Ale wał po tym downgrade teraz HUD a na zoom nie dziala, zawsze cos..
A wiec tak jak chcemy grac z HUDEM na rushu robimy downgrade a jak chcemy na zoomie upgrade, pozdro.