Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Sss

34 Posty
23 Użytkownicy
0 Reakcje
3,220 Wyświetlenia

szok38 napisał
Gram od niedawna sss .Na Ftp dostałem AK 379 razy , są do przodu 558,91$ przy wyniku 329BB/100 hands.Wygrały więcej kasy niz AA.Nie radziłbym wątpić w siłę tej wspaniałej karty ;).Pozdrawiam

dokładnie, AK często ma wieksza siłę od AA, niestety majac AA czesto ktos te ma pocket pare i to KK QQ które trafia seta:) albo najzwyczajniej ktoś ma OSED i czesto modlimy zeby juz nam nie wpadł nasz As do seta bo komus zbuduje Strita _biggrin:

ps
również pozdrawiam ekip z FTP
chętnie wymienię się moją jak dotąd skromna wiedza, polecam popróbowac BSS jak ktoś ma jakieś 50$[ostrzegam ze tego sie nie zaleca]
ja staram sie zaczynając od 1$ na 0.02/0.05

Powerek napisał

szok38 napisał
Gram od niedawna sss .Na Ftp dostałem AK 379 razy , są do przodu 558,91$ przy wyniku 329BB/100 hands.Wygrały więcej kasy niz AA.Nie radziłbym wątpić w siłę tej wspaniałej karty ;).Pozdrawiam

dokładnie, AK często ma wieksza siłę od AA, niestety majac AA czesto ktos te ma pocket pare i to KK QQ które trafia seta:) albo najzwyczajniej ktoś ma OSED i czesto modlimy sie zeby juz nam nie wpadł nasz As do seta bo komus zbuduje Strita _biggrin:

ps
również pozdrawiam ekipę z FTP
chętnie wymienię się moją jak dotąd skromna wiedza, polecam popróbowac BSS jak ktoś ma jakieś 50$[ostrzegam ze tego sie nie zaleca według zasad PS mając tak malo kasiory] _biggrin:
ja staram sie zaczynając od 1$ na 0.02/0.05

ups zespamowałem :D
zapomniałem dodać ze gra od 1$ nie wychodząc ze stolu po 1.25$ trochę dezorietuje antyshortów...

ja dziś na jednym stole ugrałem 6.50$

stuardek

witam, ja gram na Fulltilt na NL2 sss i jest git, 20 usd na plus od 19 maja na czysto, bez zadnych bonusow. Po prostu nalezy grac totalnie abc pokera sss, krótkie sesje najlepiej na 6 stołach fullring*9osob(zmykac jak sie zrobi 7) z widocznoscia flopa powyzej 30% i najlepiej w godzinach nocnych naszego czasu, a jeszcze lepiej jak jest happy hour. Jakies 600-1000 rak dziennie i powinniscie byc na plusie przewaznie. Nie zapominajacie robic sobie notatek o graczach np. z czym calluja Wasze raisy, potem jak was callna 2 raz to bedziecie mieli jako takie rozeznanie z czym taki typek mogl was sprawdzic na preflopie. pozdrawiam

stuardek napisał
witam, ja gram na Fulltilt na NL2 sss i jest git, 20 usd na plus od 19 maja na czysto, bez zadnych bonusow. Po prostu nalezy grac totalnie abc pokera sss, krótkie sesje najlepiej na 6 stołach fullring*9osob(zmykac jak sie zrobi 7) z widocznoscia flopa powyzej 30% i najlepiej w godzinach nocnych naszego czasu, a jeszcze lepiej jak jest happy hour. Jakies 600-1000 rak dziennie i powinniscie byc na plusie przewaznie. Nie zapominajacie robic sobie notatek o graczach np. z czym calluja Wasze raisy, potem jak was callna 2 raz to bedziecie mieli jako takie rozeznanie z czym taki typek mogl was sprawdzic na preflopie. pozdrawiam

LOL

wiem że nie na temat ale chciał bym przedstawić jedną z sytułacji jakie mi się dziś przytrafiły
QQ vs QQ
kolo wygrał bo miał dame do koloru _ugly:
głupio tak nie mieć żadnego outa _biggrin:

Known players:
[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;SB$3,31:55/15/7/4,0/33/25/-/50;Hero$1,00:///////;BU$2,36:52/21/8/4,0/31/29/-/75;[/tg]
0,02/0,05 No-Limit Hold'em (8 handed)
Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy Elephant 0.67 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is MP1 with Q♦, Q♣
UTG2 folds, Hero raises to $0,20, 3 folds, BU calls $0,20, SB calls $0,18, BB folds.

Flop: ($0,65) J♠, 7♠, 8♠ (3 players)
SB checks, Hero bets $0,60, BU folds, SB calls $0,60.

Turn: ($1,85) T♠ (2 players)
SB bets $0,25, Hero calls $0,20 (All-In), SB gets uncalled bet back.

River: ($2,25) 6♠ (1 players)

Final Pot: $2,25

Results follow (highlight to see):
Hero shows kolor, walet high (Qd Qc)
SB shows kolor, dama high (Qh Qs)

SB wins with kolor, dama high (Qh Qs)

stuardek napisał

oczywiście jest to prawda, bardzo dobrze to opisałeś, niestety mi poprostu taka gra nie bardzo odpowiada, czuje się ograniczony a to z kolei sprawia że zaczynam rozluźniać rękę a taka gra nie ma u mnie tak jakby wyczucia i nie czuje sie jak ryba w wodzie:) to w nastepstwie ma to do siebie że łatwo wtedy zdominować takiego gracza..
gram troszkę bss [uczę sie] i efekt tak jakby jest.. / ciężko powiedzieć, ale wole stać w miejscu niż cały czas spadać :D
doceniam wytrwałych SSS _biggrin:

stuardek

Stasiu co w tym takiego smiesznego? moze rozwiniesz swą śmieszność w formie pisemnej?

Amitis

szok38, jaki program umozliwia zdobycie tego typu statystyk?

Urbi23

szok38, jaki program umozliwia zdobycie tego typu statystyk?

Każdy tracker, typu HoldemManager, PT czy Elephant

Stasiu co w tym takiego smiesznego? moze rozwiniesz swą śmieszność w formie pisemnej?

Dla niektórych "LOL" to szczyt elokwencji :)

MarynZzz

visca napisał
gram SSS też NL2 grałem i 100% zgodnie i z odstępstwami, musze powiedziec, że lepiej szło jak dodawałem coś od siebie :D generalnie stoje w miejscu albo w plecy...i też dobrych kilka k rąk rozegrałem, a chciałoby się przejść na wyższy limit. Gdyby nie minimalny depozyt 50$ już dawno by mnie tak nie było :]

to wogole da sie grac SSS ponizej nl10?

nazwauzytkownika

ja gram od tygodnia na FTP NL5 i jest marnie... trzymam się (albo staram się trzymać) sss, ale jakby nie bonusy (po 5$ co ileś tam punktów ftp), byłoby duużo gorzej. generalnie, nawet z tymi bonusami jestem na minusie:/ ale może brakuje mi jeszcze ogrania w pokerze, nie wiem

na FTP mozesz grac SSS nawet na nl2. Co do efektywnosci tej strategi na tej platformie, to mam podobne doswiadczenia jak kolega wyzej - mimo bonusu i tak regularnie lekko spadalem w dol. Polecam ci juz lepiej grac BSS NL2 FR

NumberOne1

szczerze odradzam granie SSS na FTP

dokładnie :)
Ja miałem takie same wspomnienia...
Wbrew BM przeszedlem na cos BSS-podobne i po 2 dniach bylem prawie na zero, niestety od dwóch dni trochę spadłem, w każdym razie jestem i tak zadowolony bo jest lepiej. _biggrin: