Cześć. Wiecie może dlaczego nie mogę wpłacić kasy przez ecopayz? Nigdy bo nie miałem problemu A teraz próbuje zrobić depozyt, ładuje ładuje i na końcu wyskakuje jakiś blad. Dzięki za pomoc
Sprawdź czy zaakceptowałeś nowe warunki korzystania z ECO po 1 stycznia i wejściu w życie nowych przepisów
Zaakceptowalem, wszystko powinno byc git, niemam pojecia co moze byc. Nigdzie nie idzie, PC lapek fon
Napisane przez above20yea
Anulowali wszystkie karty przy brexicie.
to , że anulowali to pikuś. Zamówiłem nową i jest ważna do 04/21 czyli 4 miesiące. Napisałem do supportu czy to żart czy mają za dużo plastiku aby co parę miesięcy nową kartę wysyłać, zobaczymy co odpiszą
Ale ta nowa karta Ci juz przyszla? Ja zamowilem 1 stycznia i faktycznie pisze ze wazna do kwietnia, moze to jedynie blad na stronie a przyjdzie z dluzszym terminem waznosci?
Napisane przez above20yea
Ale ta nowa karta Ci juz przyszla? Ja zamowilem 1 stycznia i faktycznie pisze ze wazna do kwietnia, moze to jedynie blad na stronie a przyjdzie z dluzszym terminem waznosci?
jeszcze nie przyszła
Musicie poczekać aż przyjdzie wam karta i ją aktywować, wtedy termin ważności zmieni się na 2 lata.