Przejdź do forum
Ecopayz----GG Poker

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ecopayz----GG Poker

9 Posty
6 Użytkownicy
1 Reakcje
2,556 Wyświetlenia
sondi007

Cześć. Wiecie może dlaczego nie mogę wpłacić kasy przez ecopayz? Nigdy bo nie miałem problemu A teraz próbuje zrobić depozyt, ładuje ładuje i na końcu wyskakuje jakiś blad. Dzięki za pomoc

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
elusivepl

Sprawdź czy zaakceptowałeś nowe warunki korzystania z ECO po 1 stycznia i wejściu w życie nowych przepisów

Odpowiedz
Cytat
sondi007

Zaakceptowalem, wszystko powinno byc git, niemam pojecia co moze byc. Nigdzie nie idzie, PC lapek fon

Odpowiedz
Cytat
Redaktor

Próbowałeś przez inną przeglądarkę? Jeśli używasz chrome spróbuj przez IE.

A♠:

Odpowiedz
Cytat
above20yea

Anulowali wszystkie karty przy brexicie.

Odpowiedz
Cytat
pzareba

Napisane przez above20yea
Anulowali wszystkie karty przy brexicie.

to , że anulowali to pikuś. Zamówiłem nową i jest ważna do 04/21 czyli 4 miesiące. Napisałem do supportu czy to żart czy mają za dużo plastiku aby co parę miesięcy nową kartę wysyłać, zobaczymy co odpiszą

Odpowiedz
Cytat
above20yea

Ale ta nowa karta Ci juz przyszla? Ja zamowilem 1 stycznia i faktycznie pisze ze wazna do kwietnia, moze to jedynie blad na stronie a przyjdzie z dluzszym terminem waznosci?

Odpowiedz
Cytat
pzareba

Napisane przez above20yea
Ale ta nowa karta Ci juz przyszla? Ja zamowilem 1 stycznia i faktycznie pisze ze wazna do kwietnia, moze to jedynie blad na stronie a przyjdzie z dluzszym terminem waznosci?

jeszcze nie przyszła

Odpowiedz
Cytat
kamiholdem

Musicie poczekać aż przyjdzie wam karta i ją aktywować, wtedy termin ważności zmieni się na 2 lata.

Odpowiedz
Cytat