wam tez tak wolno nalicza od wczoraj?? co sie stalo??
To jest ciekawe, normalnie bym napisał, że po prostu zmniejszyli Ci PVI (taki ich wskaźnik, że im lepiej/więcej grasz, tym mniej pkt dostajesz za oddany $ rake'u, w dużym uproszczeniu), natomiast ja się z nimi bawię w kotka i myszkę i skaczę po różnych stawkach (dla różnych stawek masz osobne PVI, więc grając nl200 możesz dostawać 50% rakeback, a na nl100 15% w zależności od tego jak dużo ostatnio grałeś na danych limitach...) starając się jak najdłużej grać gry gdzie dają mi 50% rakeback.
Wczoraj dostałem siekierą na wszystkich stawkach jednocześnie, co do tej pory się nie zdarzało i co bym nie zagrał, dostawałem max 25% rb. Ktoś jeszcze ma podobne doświadczenia? Wczoraj weszła ta ich nowa promocja świąteczna, że codziennie jak się logujesz to dostajesz jakieś tam nagrody, więc nie wiem czy to nie ma bezpośredniego związku (zabierzemy wam rakeback i wrzucimy w promocję ;P)
na pewno ma i moze wroci to do normy od 1 stycznia, bo dziwne ze tez dodali 47 dni do wyrobienia zamiast 30 (mam silver octopus) wiec wiedza ze mniej sie nalicza
Faktycznie, pokopałem na ich Discordzie i oficjalnie się przyznają, że promo jest kradzione z rakebacku...
https://help.ggpoker.com/article/29387-fish-buffet-fish-point-earning-rates-during-promotions
Ponoć pierwszego stycznia wszystko ma wrócić do normy, pozostaje się więc logować codziennie po darmowe tickety, a prawdziwe granie do końca roku odpuścić. Ci to potrafią w promocje...
Napisane przez grzesiek
Faktycznie, pokopałem na ich Discordzie i oficjalnie się przyznają, że promo jest kradzione z rakebacku...https://help.ggpoker.com/article/29387-fish-buffet-fish-point-earning-rates-during-promotions
Ponoć pierwszego stycznia wszystko ma wrócić do normy, pozostaje się więc logować codziennie po darmowe tickety, a prawdziwe granie do końca roku odpuścić. Ci to potrafią w promocje...
Właśnie o tym napisałem na blogu - zabrać stały rakeback, zrobić świąteczną grafikę i nazwać to promocją - tak działa marketing gg
'Ten dynamiczny charakter zapewnia, że program Fish Buffet pozostaje sprawiedliwy dla wszystkich graczy, a nagrody są odpowiednio rozdzielane.
Dziękujemy za zrozumienie i nieustające wsparcie GGPoker'
napisane jest jak byk - fish buffet jest sprawiedliwy
więc o co wam chodzi? chcecie niesprawiedliwosci???
Nie oplaca sie, moze dostaniecie dobry rb dopoki torbicie, ale wygrywajacych graczy tam banuja, wiec nie ma swiatelka w tunelu. Torbisz - welcome maj frend, zaczniesz wygrywac - fuck off my friend, wiecej nie odpisze, ukradne bankroll i cya