Skip to forum
Notifications
Clear all

Soft wywala

9 Posts
8 Users
1 Reactions
1,424 Views
Shooq

Witam
Jaka moze byc przyczyna wywalania z softu z gg? Soft crashuje.. poprsotu wywala znika caly soft... a czasem brak odpowiedzi i trzeba restartowac.. dzis jakies 10 razy w 6 godzin
temperatury dobre... zbedne programy off.. komputer jest dobrej klasy. Gdzie szukac problemu?
Pozdrawiam

Reply
8 replies
Savage28

Problemu szukaj w fachowcach IT. rekrutowanych z piaskownicy. To są debile , zeby majac miesiace do poprawy i nie zrobic. Najwiekszy wlasny fakap w swiecie pokera online 2021 . Stracili przez to i tracą mnóstwo graczy.

Reply
Savage28

:f_cool:

Reply
FulHaus

Ja dziś po raz pierwszy zainstalowałem GGPoker z ciekawości, jak wizualia wyglądają i luknąć ilu ludzi tam gra.
Po instalce klikam na ikonkę, żeby soft odpalić to jedyne co się pojawia to na kilka sekund obrazek GG i się zamyka. Komp na Windows 10, nie zasyfiony niczym.
Jeszcze zajrzałem w procesy, czy czasami w tle gdzieś tam nie muli apka od nich, ale nie, po prostu nie odpaliła się.
Fajny soft, taki jakiś niedziałający, lol.

Reply
lorpio

To samo. Jakiś pomysł na uruchomienie softu ?

Reply
Damiano94

Też mam ten sam problem, jeszcze wczoraj wszystko działało

Reply
baranek

U mnie to samo. Jeszcze po 15 wszystko normalnie działało a teraz nie idzie odpalic softu :f_cry:

E: Na telefonie normalnie wszystko działa wtf :O

Reply
pzareba

włąśnie odpaliłem soft z ciekawości czy to rzeczywiscie jakis problem zaistniał, ale u mnie wszystko działa bez problemu

Reply
aleasy77

Kilka dni temu też mnie wywaliło nagle z softu, nie wiem czy komuś jeszcze coś takiego się zdarzało, jak kończyłem grę i dawałem sitout i zamykałem stoły, po czym okazało się, że dalej jestem przy tym stole na sitout i żeby zamknąć stół musiałem restartować aplikacje (też na PC gram).

Reply