Przejdź do forum
Problem z weryfikac...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z weryfikacją

33 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
3,907 Wyświetlenia
Saszewski

Cześć!
Mam problem z akceptacją wysłanych przeze mnie dokumentów do weryfikacji. Wysłałem .png ze screenem faktury za telefon, a potem zdjęcie faktury (wydrukowanej) z Google Pay za HBO. Na obu był właściwy adres. Żadne nie przeszło i piszą mi, że muszę inny dokument wysłać. Napisałem już do nich maila, ale może Wy mieliście podobne problemy i wiecie co zrobić. Jakie dokumenty wysyłaliście?

Z góry dzięki!

Odpowiedz
Cytat
32 odpowiedzi
KKPokerPL

Jaki jest User ID?

Odpowiedz
Cytat
Saszewski

631101

Odpowiedz
Cytat
KKPokerPL

Napisane przez Saszewski
631101

Dla Proof of Address trzeba wyslac dokument z listy:
- Rachunek za media (gaz, woda, energia elektryczna)
- Wyciąg bankowy
- Oficjalne pismo od rządu
- rachunek za internet
- Rachunek telefoniczny (telefon komórkowy nie jest akceptowany)
- Umowa najmu (musi być ważna)

Odpowiedz
Cytat
Saszewski

Dzięki za odpowiedź.
To mam pytania:
1. Czy może być inny adres niż ten zapisany w apce? W Apce mam zameldowania, a w listach z banku mam adres korespondencyjny. Ten sam kraj, ale różne miasta
2. Czy mogę zmienić adres poziomu 1 weryfikacji na ten korespondencyjny, to wtedy będę mógł spokojnie wysłać prawidłowy list z banku.
3. Czy może być potwierdzenie pojednyczej transakcji?

Z góry dzięki!

Odpowiedz
Cytat
KKPokerPL

1. raczej nie
2. tak, przez supporta mozna zalatwic, prosze napisac maila i podac detali + potwierdzenie.

Odpowiedz
Cytat
Saszewski

Super!
Dzięki wielkie za pomoc.
Znalazłem jedno zestawienie, gdzie się wszystko powinno zgadzać. Jak nie przejdzie, to będę pisał w mojej sprawie.

Dzięki jeszcze raz i oby do zobaczenia przy fajniejszych kontekstach grania.

Odpowiedz
Cytat
KKPokerPL

Napisane przez Saszewski

Dzięki jeszcze raz i oby do zobaczenia przy fajniejszych kontekstach grania.

Powodzenia w grze na KK :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
guffqa

Konto założyłem wg instrukcji, jestem w Klubie PS, moje dane zostały zweryfikowane po przesłaniu dokumentów a żadnego 10$ nie dostałem :(
ID: 632081

Odpowiedz
Cytat
KKPokerPL

Napisane przez guffqa
Konto założyłem wg instrukcji, jestem w Klubie PS, moje dane zostały zweryfikowane po przesłaniu dokumentów a żadnego 10$ nie dostałem :(
ID: 632081

W apce masz misje na te 10$ trzeba kliknac po wykonaniu KYC2 i otrzymasz $10 na konto.

Odpowiedz
Cytat
tenzblizna

Ja nie do końca rozumiem gdzie można sprawdzić te misje i że 10$ miało być przecież ponoć bez depozytu. Nie wiem gdzie to można sprawdzić i pomimo, że w appce mam podpięte ps, to tutaj nie dostaje strategy points. ID: 633885

Odpowiedz
Cytat
KKPokerPL

Napisane przez tenzblizna
Ja nie do końca rozumiem gdzie można sprawdzić te misje

w apce po prawej sa aktualne misje.
odn. points polecam napisac do supporta PS.
:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
tenzblizna

"Wszyscy gracze, którzy dołączą do klubu PokerStrategy na KKPoker, otrzymają 10 $ bez depozytu na KKPoker za samo ukończenie weryfikacji swojego konta. Potwierdź swój adres email i wyślij wymagane dokumenty, aby zweryfikować konto, a gdy wszystko zostanie zaakceptowane, 10 $ zostanie dodane do twojego konta. Możesz od razu wykorzystać te pieniądze, by wziąć udział w turniejach i grach cash na KKPoker. Jeśli dokonasz depozytu, w wysokości co najmniej 20 $, dostaniesz dodatkowe nagrody o wartości 100 $ oraz bonus od wpłaty 100% aż do 1000 $." - żadnego takiego bonusu nie dostałem

Odpowiedz
Cytat
KKPokerPL

w apce znajdz ta misje i nacisnij claim i tyle.:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
tenzblizna

Sęk w tym, że nie mam takiego zadania...

Odpowiedz
Cytat
KKPokerPL

Napisane przez tenzblizna
Sęk w tym, że nie mam takiego zadania...

Prosze napisać do info@kkpoker.net swoje dane, sprawdza w czym jest problem.

Odpowiedz
Cytat
tenzblizna

Dziękuję

Odpowiedz
Cytat
tenzblizna

Od ps mam odpowiedź:
"Dear tenzblizna,

Thanks for your message.

There's unfortunately a delay with StrategyPoints data from KKPoker since 09.07. We'll send a reminder.

In regards to the bonus - could you please also specify if you already verified your KKPoker account by sending them the required documents?

Awaiting your reply.

Kind regards,
zBender"

A od kk poker mam odpowiedź:
"Dear Player,

Thanks for your message.

Could you give us more information as to which bonus you are referring to.

Keep in mind that if any events are hosted by your club you should deal directly with the club.

We look forward to hearing from you,

Should you have any questions please feel free to contact us. (Please attach your user ID and account name for your general account query)

Kind regards,

KKPoker Support Team"

Obu odpowiedziałem. Coś czuję, że tych 10$ to ja nie zobaczę...

Odpowiedz
Cytat
KKPokerPL

@tenzblizna PS support tu raczej nie ma nic do zrobienia, a do KK supporta - swoj User ID i info "KYC 2 $10 Bonus" - verify mission.

Odpowiedz
Cytat
marass99

witam mam ten sam problem co tenzblizna weryfikacja poprawnie zakonczona i u mnie też nie ma tej misji KYC 2 $10 Bonus

Odpowiedz
Cytat