Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] bot

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,299 Wyświetlenia
penegiryk

witam,
Od razu szczerze przyznam się, że nie zgłębiałem dokładnie regulaminów wszystkich pokerroomów na których grałem i mam małe pytanko do kogoś kto się na tym zna. Otóż w powszechnym użyciu są programy typu poker tracker czy inne do obliczania prawdobodobieństwa czy statystyk, jak mniemam są one całkowicie legalne i akceptowane przez pokerroomy. I tu pytanie: Czy możnaby używać do grania w pokera online tzw. botów? Tak żeby taki programik na podstawie informacji ze stołu sam podejmował decyzje i wykonywał działania. To by było oczywiście trudne do wykonania ale to już inna historia.

2 odpowiedzi
Oleyy1

po pierwsze, to na bank jest niedozwolone we wszystkich pokerroomach (nie czytalem wszystkich regulaminow, ale w grach online generalnie jest to chyba staly punkt regulaminow).

po drugie takie programy juz istnieja. co do jakosci, to wyobrazam sobie, ze jest podobna do botow w innch grach online. czyli do d... ja tam bym nawet dolara nie zostawil maszynie...

toony122

takie cos jest nielegalne

na stronie Party poker masz wypisane zabronione programy i takie boty sie tam znajduja, w innych poker roomach moze nie jest to tak wyraznie zaznaczone, ale nie ma szans zeby ktos sie na to zgodzil ;)