Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Coaching player

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
656 Wyświetlenia
Rodrigo1988

Jak jest np. trening i włączam coaching playera to mi nic nie wyświetla, nie mam w ogóle pokazanych stołów na których aktualnie odbywa się trening.

Na początku chat pusty itd. więc myślałem że się nie zaczął więc wyłączyłem , wpadłem 45 minut później i dalej pusto i nie mam pokazanych na których stołach co i jak.
Trzeba mieć do tego programu jakiś dodatkowy sprzęt czy co?

2 odpowiedzi
VictorM

Sprzętu dodatkowego nie potrzeba. Gdy klikasz na zieloną ikonkę włącz przy nazwie treningu otwiera się okienko, gdzie w górnym lewym rogu będą podane stoły. Później sam musisz uruchomić np. PartyPoker i otworzyć te stoły. Czasem zdarza się, że ikonka świeci się na zielono, chociaż treningu aktualnie nie ma, musisz wtedy dokładniej przyjrzeć się godzinom w jakich trening ma się odbyć. Czasem występuje kilku minutowe spóźnienie, ale to raczej rzadkość. A jeżeli treningu nie ma, zawsze trener lub admin informują o tym na forum. Zdarza się, że ikonka pozostaje aktywna długo po treningu.

Jeżeli będziesz miał kłopoty, pisz tutaj na forum w trakcie jakiegoś treningu, to wtedy najlepiej będzie wszystko wytłumaczyć.

wlodi18

a ja mam problem tego typu ze np słuchłem obcojezycznego treningu i nic nie przerywało, a slucham treningow wanpiego i sie głos tnie, moze ktos zna przyczyne?