Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Fulltilt layout

9 Posts
5 Users
0 Reactions
1,285 Views

kto mi pomoze prawidlowo zainstalowac PAHud na FTpoker?
po zainstalowaniu FT software PAHud pokazywal,tylko 2 albo 3 stoly,
sciagnalem stoly layout z PS. i PAHud ale po instalacji bylo jeszcze gorzej,wszykie liczby sa przesuniete o pare cm. a to nerwi i nie pozwala sie koncentrowac na grze.przy limicie 2/4$ i 3/6$FL,SH bez PT i PAHud nie powinno sie tam grac.

pozdrawiam

8 replies

Original od bobo34

i PAHud ale po instalacji bylo jeszcze gorzej,wszykie liczby sa przesuniete o pare cm.

Pod "Options" -> "Layout manager" możesz sam sobie przesuwać wszystkie statsy. Wybierasz na samej górze pod "Poker Site" FTP, potem jeszcze tylko "Table Type" i po sprawie. :) Jakby były jakieś problemy, to pytaj śmiało. ;)

Pozdrawiam

moze mnie nie zrozumiales.
ja mam te statystki tylko obok
nacisnalem layout ale nie wiem jak mam to przesunac.

pozdrawiam

ja mam wersje ang FT bo chyba na Polskiej PAHud nie chodzi.

Original od bobo34

nacisnalem layout ale nie wiem jak mam to przesunac.

najezdzasz kursorem na jedna ze statystyk, przytrzymujesz lewy klawisz myszy i przesuwasz ja gdzie tylko chcesz:)

mam nadzieje ze pomoglem;)

nacisnalem,trzymam lewy przycisk,a przesunac nie moge w zaden sposob.

Mooris

u mnie działa bez problemu takie "przytrzymaj i przesuń"

moze mam jakas inna wersje PAHud?

VictorM

Ja mam wersję 1.18 i przeciąganie działa prawidłowo. U ciebie też musi, a jeżeli nie to spróbuj zmienić wygląd stołu w FT, to coś może dopasujesz(są tam stoły okrągłe i takie troszkę podłużne) grając w sześć osób zaznaczaj treat table as 6 max i powinno być ok. Nie pamiętam czy przy włączaniu/ wyłączaniu avatarów zmieniały się trochę położenia graczy czy nie, więc sam musisz spróbować.

dzieki caly czas cos probuje ale jeszcze mi sie nie udalo