Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] poker tracer

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,585 Wyświetlenia
Lukasus

Prosiłbym o instrukcję jak ustawić PT aby w każdej zakładce pokazywał tylko gry SH. Ja ustawiam w ostatniej zakładce preferences ALL 6 MAX a i tak wyświetla mi 40k rozdań i z SH i z FR. Po 2 jak połączyć swój nick z jednej sieci z nickiem z 2 sieci, aby statystyki były wyświetlane jednocześnie. Mnie konkretnie interesuje połączenie PP z Ipoker.

7 odpowiedzi
VictorM

Musisz wybrać pojedynczo każdy limit w preferences (u mnie są oddzielone NL 25 oraz NL25(6 max)). A co do różnych sieci to na pierwszej stronie jest przycisk Aliases, musisz to kliknąć, a dalej już sobie poradzisz.

Lukasus

problem w tym, że u mnie nie ma takiego jak (6max) oddzielonego ... tego aliases też nie widzę ...

Lukasus

Czyli nikt nie wie jak dodać te 6max ??

Lukasus napisał

Czyli nikt nie wie jak dodać te 6max ??

Ale chodzi o PT czy PAH?

Pozdrawiam

Lukasus

O pt, ale już support PT mi pomógł, szkoda tylko, że po każdej sesji muszę konwersję na 6 max robić.
Inaczej do statystyk 6 max, mi się nie dodają nowe sesje.

daropl

Mam takie o to pytanie. Czy w PT da się wybierać dla ilu rąk danego gracza mają być obliczane statystyki tak, żeby własnie tyle rąk używał PAH??? W PAH jest opcja taka i o tym wiem, ale nie o to mi chodzi. Jak się bawilem PT i poznawałem opcje to wydawało mi się, że i tam coś takiego było, a obecnie nie mogę znaleźć.
Dzieki za pomoc, pzdr

hellYeahEnT

Jak usunac stara baze danych i stworzyc nowa?

Da sie zrobic tak zeby w tej bazie danych byly tylko moje rece(zeby nie zapisywalo statystyk przeciwnikow) ?