Zamierzam usunąć starą bazę bo zajmuje dużo miejsca (~60GB) i stworzyć nową. Chcę jednak zachować swoje wyniki z pewnego okresu (ok. 500kh), jednak gdy próbuje to zrobić przez HM'a (Database>Export>Hands to export: Hero only) to przez ponad godzinę pasek ani drgnie, a po kliknięciu na okno HM się zawiesza.
Jest się za to zabrać i czy jest jakiś inny sposób żeby zachować wyniki/staty itd?
Witaj,
Czy masz dużo wolnego miejsca na dysku?
Alternatywnie możesz zaimportować pliki do nowej bazy z folderu hm2archive który znajduje się na dysku C.
Pozdrawiam
Właśnie tak próbuję zrobić, ale przy odpaleniu importowania nic się nie dzieje- HM znajduje ręce, ale "uznaje" je za już zaimportowane. W rezultacie zaimportowało mi niecałe 100 handów. Wcześniej zaimportowałem ustawienia HM'a z poprzedniej bazy możliwe, że to jest przyczyną.
Rozumiem, że próbujesz te rozdania wgrać do nowej bazy?
Próbowałeś zaznaczyć wszystkie rozdania np. w zakładce overall ctrl+a i dać opcję save to hard drive...? No i zapytam jeszcze raz, czy masz dużo wolnego miejsca na dysku?
Problem rozwiązany. Stworzyłem nową bazę bez "wgrywania" starych ustawień i import z HM2Archive wreszcie się odpalił.