Przejdź do forum
Statystyka "multita...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Statystyka "multitabling"

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
507 Wyświetlenia
4greg4

Chciałem wypróbować działanie statystyki "Multitabling" w HM2. Z tego co wiem statystyka ta działa z wbudowanym skanerem stołów, ale podobno działa też z Table Scan Turbo. Teoretycznie jest wszystko dobrze ustawione.
Od strony TST : połączenie z bazą HM2, opcja "enable holdemmanager 2 hud integration", skanowanie permanentne.
Od strony HM2 : testowy prosty HUD : nickname i statystyka "multitabling"
...i za cholerę nie działa, owszem hud się pojawia, jest nickname i wszyscy gracze mają "1" jako wartość statystyki multitabling
Przy czym HUD TST wyświetla wszystko poprawnie (ilość fishy, liczba stołów u każdego gracza)
Działa to komuś ? (o ile ktoś tego używa)

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Hardchorusss

u mnie działa poprawnie
i moim zdaniem nie musi to być połączone ze skanerem stołów bo działa również na roomach których tst nie obsługuje
sądze że patrzy na historie rozdań która w pliku txt ma godzine rozpoczęcia rozdania i na tej podstawie określa ile grasz stołow

Odpowiedz
Cytat
4greg4

No ale ta statystyka działa Ci bez uruchomionego wbudowanego (w HM2) skanera stołów ?

Odpowiedz
Cytat
Hardchorusss

tak,nigdy nie korzystałem ze skanera hm2
nie bardzo wiem jak ci pomóc konkretnie bo nic w zakładce "multitabling"nie ustawiałem-po prostu działała poprawnie od początku

Odpowiedz
Cytat