Skip to forum
Karta neteller prob...

Notifications
Clear all

Karta neteller problem z wypłata

13 Posts
4 Users
0 Reactions
2,976 Views
Alocha

Hejka. Działa wam dzisiaj karta neteller? Nie mogę wyplacac, płacić w sklepach. Wszystkie transakcje wykonane karta odrzucane.

Reply
12 replies
JustSqueeze

Wczoraj i dzisiaj próbowałem doładować konto revolut kartą wirtualną netka i się nie dało. Myślałem, że to po prostu nie działa, ale może właśnie to przez jakieś problemy o których piszesz. Daj znać jak rozwiążą ten problem, dzięki z góry =)

Reply
Moderator
Elzo2012

Ja nie mogę doładować od 2-3 dni Revolut kartą Skrill (wcześniej bez problemu) ale w bankomacie działa.
Tylko niespodziankę przyszykował Euronet. Pojawił się komunikat o jakieś dodatkowej opłacie (kilkanaście złotych) której wcześniej nie było.

Reply
koval21

Napisane przez Alocha
Hejka. Działa wam dzisiaj karta neteller? Nie mogę wyplacac, płacić w sklepach. Wszystkie transakcje wykonane karta odrzucane.

dzisiaj płaciłem kilkukrotnie kartą Netellera i wszystko działało bez zarzutu

Reply
JustSqueeze

Napisane przez Elzo2012
Ja nie mogę doładować od 2-3 dni Revolut kartą Skrill (wcześniej bez problemu) ale w bankomacie działa.

Wczoraj parę razy doładowywałem konto revolut kartą skrilla i nie było problemów.
Dzisiaj znajomy również doładowywał skrillem i też bez problemu.

Reply
Moderator
Elzo2012

Napisane przez JustSqueeze

Napisane przez Elzo2012

Wczoraj parę razy doładowywałem konto revolut kartą skrilla i nie było problemów.
Dzisiaj znajomy również doładowywał skrillem i też bez problemu.

To dobra wiadomość.
Gdzieś czytałem, że problemy mogą wynikać ze starej wersji Androida. Revolut często udoskonala swój system i gdzieś może przy tym "gubić" starsze wersje Androida. Niedługo zmienię telefon, to się okaże.

Reply
Alocha

Na revoulta udało się wpłacić ale wypłaty z bankomatów dalej nie działają a support się nie odzywa już ponad dzień, macie może jakiegoś maila do nich gdzie odpisują, czy czekać dalej?

Reply
JustSqueeze

Alocha, spróbowałbyś czy dasz radę doładować revolut wirtualną kartą netellera? Pierwsza karta wirtualna jest za darmo.

Może zadzwoń do nich?

Reply
Alocha

dobra dostałem odpowiedź:

Regarding your question, please be informed that your transaction was declined, as the funds available in your account have been deposited via Bitcoin. Funds deposited via Bitcoin are only available for transfers to merchants and members. If you wish to use your Net+ card, please upload funds using an alternative deposit option from the Money in section of your NETELLER account.

Reply
Alocha

Napisane przez JustSqueeze
Alocha, spróbowałbyś czy dasz radę doładować revolut wirtualną kartą netellera? Pierwsza karta wirtualna jest za darmo.

Może zadzwoń do nich?

Działa Tobie już doładowywanie revoulta? Bo teraz ja nie mogę go doładować od paru dni.

Reply
JustSqueeze

Doładowujesz kartą fizyczną czy wirtualną?

Reply
Alocha

Ta i ta nie działa ;/

Reply
JustSqueeze

Napisane przez Alocha
Ta i ta nie działa ;/

a fizyczną miałeś już podłączoną pod revoluta? jaki komunikat dostajesz?

Reply