Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Netller

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
627 Wyświetlenia

Witam , już jest jeden topic o cashoucie na tej stronie, ale chciałem poruszyć troche inne kwestie.
Będzie to mój pierwszy co więc proszę o wyrozumiałość i szczegółowe odpowiedzi.
Pierwsza sprawa:
1. Założenie nettlera, party mi oferuje założenie tam konta, założyć przez party czy jest jakiś inny lepszy sposób?
2.W jaki sposób bedę mógł wypałacić pieniądze z netllera, przyślą mi jakąś karte, czy poprostu będe mógł zrobić przelew z net na moje konto złotowkowe w PKO? A jak kartą to z jakich bankomatów?
3. Jaka walute ustawić najlepiej w net , i ile takie przelewy, wypłaty kosztują?
4. Wracając do pytania nr 2, czy z netllera moge przelać pieniądze na moje konto złotówkowe, czy lepiej założyć jakieś walutowe ?

To narazie wszystkie pytania jak będe miał z czymś jeszcze problem to dopisze, liczę na waszą pomoc ;) pzdr

3 odpowiedzi

na większość pytań już znalazłem odpowiedź ;)

CptCarrot

jak masz jeszcze jakies to pytanie to mozesz odezwać się na gg 2692537 (także w sprawie refa)

Urbi23

Hej,

1) Z refa innej osoby dostajesz 10%. Nie wiem co oferuje Ci PP, ale już sam możesz sobie skalkulować co się bardziej opłaca
2) Możesz zamówić kartę i możesz też oczywiście dokonywać wypłat na konto. Karta MasterCard. Z jakich bankomatów? Ze wszystkich. Są takie, co nie ze wszystkich ?(
3) Taką jak na większości pokerroomów, aby w razie transferowania rolla nie tracić na przewalutowaniu. Wpłaty z Net na roomy są instant, wypłaty zależą od roomu (pierwsza przeważnie trwa chwilę, ale kolejne już szybko - mnie FTP i P* przelewają instant). Jest to darmowe. Wypłaty z bankomatu to 6$ + 2,95 za przewalutowanie. Wpłaty i wypłaty z konta trwają zwyczajowo kilka dni
4) Możesz na dowolne

Pozdrawiam