Przejdź do forum
Gdzie grać NL 10?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Gdzie grać NL 10?

12 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
774 Wyświetlenia
marcusPL

Zastanawiam się jaki room jest najlepszy do grania microstawek - obecnie NL 10? Wróciłem do poksa po jakimś czasie i naturalnym wyborem był PS. Po prawie 10k rozdań za każdym razem jak siadam do stołów nie mam na nikogo żadnej historii bo field jest tak duży.

Gdzie gracie i co Wam się sprawdza jeśli chodzi o poziom, liczbę graczy i rb?

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
klz03

Zależy od tego jakie masz cele. Pewnie krótkoterminowo lepiej wyjdziesz grając roomy z RB -> party/GG. Jednak tam nie masz huda więc długoterminowo nie będziesz się rozwijał na polu exploit więc ciężej ci będzie pokonywać kolejne stawki co w ogólnym rozrachunku przyniesie prawdopodobnie mniejszy zysk.

Odpowiedz
Cytat
MWaler

PokerStars.

Odpowiedz
Cytat
venatici

Nie mogę powiedzieć, że jestem super grinderem, a przy stolikach często widzę te same avatary... Więc ten pool nie jest aż tak duży...

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

Napisane przez MWaler
PokerStars.

+

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Na Starsach na NL10 Zoom uważaj na tego gościa:

Spoiler

Potrafi być kreatywny :)

Odpowiedz
Cytat
marcusPL

Napisane przez klz03
Zależy od tego jakie masz cele. Pewnie krótkoterminowo lepiej wyjdziesz grając roomy z RB -> party/GG. Jednak tam nie masz huda więc długoterminowo nie będziesz się rozwijał na polu exploit więc ciężej ci będzie pokonywać kolejne stawki co w ogólnym rozrachunku przyniesie prawdopodobnie mniejszy zysk.

klz u Ciebie wszystko zależy :D ale zgadzam się że bez hud trochę ciężko. A polecasz coś gdzie działa hud poza PS?

Odpowiedz
Cytat
marcusPL

Napisane przez venatici
Nie mogę powiedzieć, że jestem super grinderem, a przy stolikach często widzę te same avatary... Więc ten pool nie jest aż tak duży...

To mnie trochę martwi.. Bo też widzę te same avatary ale to nie są ci sami gracze.. Gdzieś czytałem na forum część dyskusji o botach. Nie wiem dokładnie o co chodziło, ale zacząłem się zastanawiać czy to nie jakaś ściema :f_eek: Jakie jest prawdopodobieństwo, że kilku kolesi ma ten sam avatar całkowicie z kapelusza.

Odpowiedz
Cytat
venatici

Napisane przez marcusPL

Napisane przez venatici

To mnie trochę martwi.. Bo też widzę te same avatary ale to nie są ci sami gracze.. Gdzieś czytałem na forum część dyskusji o botach. Nie wiem dokładnie o co chodziło, ale zacząłem się zastanawiać czy to nie jakaś ściema :f_eek: Jakie jest prawdopodobieństwo, że kilku kolesi ma ten sam avatar całkowicie z kapelusza.

Napisałem "avatary", żeby potocznie nie napisać "mordy" - w sensie Ci sami gracze.
A co do tych samych awatarów... z tego co kojarzę to są gracze z FullTilt, tam można chyba wybrać z puli, a nie wrzucić własny ;)

Odpowiedz
Cytat
jwill5555

Unibet

Odpowiedz
Cytat
marcusPL

Napisane przez jwill5555
Unibet

HUD działa?

Odpowiedz
Cytat