Przejdź do forum
KQs nl 10 6 MAX

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

KQs nl 10 6 MAX

11 Posty
8 Użytkownicy
5 Reakcje
2,531 Wyświetlenia
devotional

Pomijając fakt jak to rozdanie się zakończyło, czy moja gra była poprawna?? Czy moje zagranie na turn było ev+
https://www.tlpoker.pl/h/184703
https://www.tlpoker.pl/h/184703 <

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi

Nie wiem czy to zagranie było ev+. Wiem natomiast jedno, że ten A na turnie bardziej trafia w range villain'a niż w nasz. Osobiście uważam, że najlepiej byłoby zagrać po prostu call na turnie i zobaczyć co się stanie na river. Mamy sporo outów.

Odpowiedz
Cytat
marcin22x

gram x/call turn chyba masz na tyle eqity aczkolwiek mogę się mylić

Odpowiedz
Cytat
BSCpl

Ostro otworzył ten UTG !! jak się nie mylę to 11BB !!
Jak jest taki cwaniak chce aby mu AA sprawdzili, to spasuj KQs

Poczekaj, niech się maniak wystrzela. Ewentualnia opcja to zlimpuj AA, to moze odpali i go masz:f_biggrin:

Callowanie na turn nie ma już sensu...po prostu passuej czekasz na lepszego spotka. Na maniaków trzeba być cierpliwym

Odpowiedz
Cytat

BTW, dlaczego grasz na stołach z wigilijnym obrusem ?

Odpowiedz
Cytat
Lukasz1226

Jak dla to zagranie na turn było ev- bo turn dawał ci tylko draw do strita i mogła cię tylko ratować 10 lub karta uzupełniająca flash a tego co pamiętam to 12% szans na river. As to karta, którą gra każdy i z KQs chciałeś wyrzucić Top pare lub lepiej to była 3-betowana pula przez niego. Fakt że BB bronią szerzeń ale to nie powiedziane że nie 3-betuja tight.

Jak dla mnie miałeś dużo szczęścia że to wygrałeś. Trzeba było zagrać call na Turn i czekać żeby poprawiła się ręka na river i wtedy atakować

Odpowiedz
Cytat

Jak dla to zagranie na turn było ev- bo turn dawał ci tylko draw do strita i mogła cię tylko ratować 10 lub karta uzupełniająca flash a tego co pamiętam to 12% szans na river.

12 to my mamy outów, a nie procent. :f_drink:

PS: Nadal nie rozumiem, dlaczego gramy na stole z obrusem wigilijnym, przecież ręka została wrzucona 28.02... nie mogę tego rozgryźć...

Odpowiedz
Cytat
FoocuS

Sorry, ze nie w temacie ale jaki to pokerroom, ze mozna z polski pograc ?

Odpowiedz
Cytat
FulHaus

Unibet.

Odpowiedz
Cytat
FoocuS

Na unibecie mozna grac z polski legalnie ?? Rake wysoki ??

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

Napisane przez FoocuS
Na unibecie mozna grac z polski legalnie ?? Rake wysoki ??

a gdzies jest niski ?:D

Odpowiedz
Cytat