Pytanie mam takie:
Na ilu stołach gracie strategią BSS.
Ja gram na 6 stołach na PokerStars NL25 i zastanawiam się, czy tego nie zwiększyć, ale nie mam pewności jak zmieni się moje WinRate i BB/100.
Jakieś rady?
Pytanie mam takie:
Na ilu stołach gracie strategią BSS.
Ja gram na 6 stołach na PokerStars NL25 i zastanawiam się, czy tego nie zwiększyć, ale nie mam pewności jak zmieni się moje WinRate i BB/100.
Jakieś rady?
Grasz FR czy SH ?
Wszystko zalezy od Ciebie, na ilu stołach będziesz w stanie grać bez większych błędów oraz czy będziesz w stanie robić notatki o graczach i je wykorzystywać. Jeśli przy 6ściu radzisz sobie dobrze, dołóż sobie kolejny, a potem kolejny jak będziesz dawał rade. Przy FR spokojnie można grać więcej.
Ja SH gram 4 stoliki, bo laptop mi na więcej nie pozwala, ale i tak myśle czy czasem nie ograniczyć ich do 2 może 3 i skupić się bardziej na poznawaniu przeciwników.
Gram FullRing, do SH się narazie nie przymierzam (grałem kilka tys. rozdań, ale wyższy WinRate mam na FR). Monitor mam 24" panorama, więc jakoś można więcej upchnąć.
Siemka
Do niedawna grałem NL25 SH i 4 stoły to było max co mogłem ogarnąć.
Teraz gram NL 25, FR, 12 stołów.
12 stołów powoduje, że:
- gram tight, (porównując moją grę z filmikiem wanpiego, to nawet bardzo
)
- rzadko stosuję jakieś bardziej wyszukane zagrania, przez większość czasu jadę pokerowe ABC
- nie nudzę się ![]()
- szybko wyrabiam bonusy
- nie mam czasu tiltować ![]()
Oczywiście przy takiej grze raczej ciężko zdobywać ready na przeciwników na podstawie samej obserwacji, dlatego PT i PAH się przydają :). I wcale nie potrzeba setek rąk do wybadania przeciwnika, na ogół kilkadziesiąt w zupełności wystarcza.
Jeszcze jedno - imho kilkanaście stołów można ogarnąć pod warunkiem, że wszystkie je widzisz. Dlatego rozdziałka 1200x1600 to minimum (ewentualnie dwa monitory
)
Osobiscie gram 6 stolow FL NL5/NL10
Gdybym miał lepszy monitor grałbym 9 stołów.
Ciekawostka
"Uzykownik 2p2 o nicku costanza_g zalozyl sie ze w ciagu miesiaca ugra $40 000, grajac tylko NL200!(i tylko FR)"
koleś gra 18 stołów po ok 10h dziennie
moge przyjac side beta ze koles nie da rady
250 000 rak i winrate 8bb/100 ![]()
jesli da rade przenosze kompa do piwncy biore zarcia na miesac ,beczke wody i zamykam sie... joke
Prawdopodobnie nie da rady.
Pierwsze 7 dni miał dobrych.
Zrobił około 10k $
Ale dzień 8 9 10 to na lekkim -
I teraz jest sporo poniżej średniej(zarobił sporo mniej niż powinien średnio przez te 10 dni)
Witam
.na Youtube jest mnóstwo filmików z Multitablingu.Hardcorowy jest np SNG na jednym monitorze 33 stoły,
Ale np teraz na PS są grający 24 stoły(16 stołów nikogo nie dziwi). (NL 10$).Jak to robią, nie mam pojęcia.nawet mając cztery monitory,mozna świra dostać.
Boty?.
Ps.Jest lepszy :P.51-stołów.