Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL10 AJo

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
529 Wyświetlenia
Araxuss12

Kolejne zwalone 2 pary, tutaj folduje, bo pewnie znowu set lub lepiej. Gram na rega, nie spodziewam się szalonych blefów na ten river? Callujecie to czasami?

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
DzikiHenry

za malo na flopie , spokojnie wiecej ci drawy zaplaca i slabsze jopki. Turn spoko jesli flop wyzej, jak niski flop to bym zwolnil bo tak naprawde ta karta nas boli i jestesmy bez pozycji. River tez malo albo x/c. To co zagrales to river ok ale mozna byle tego uniknac a z 2p chcemy zobaczyc sd as much as possible.
Nie wiem czy to caluje to juz wchodza ridy timing telle itp. ale raczej fold.

Odpowiedz
Cytat
Araxuss12

Ready i timing telle są proste gramy na rega dostajemy snap all in :) czyli set tak jak z tamtym :D. Przegrywamy stacka na seta u gracza z Rosji czyli standardowa akcja NL Holdem niektórzy już z tego żartują na treningach. Ten bet river chciałem żeby wyglądał mocniej niż zakład blokujący dlatego dałem trochę wyższy sizing żeby nie kusić blefów.

Odpowiedz
Cytat
mat2000

Na flopie bet 60-75% pota.
Na turnie decyzja pomiędzy x/c i bet. Na agresywnego podoba mi się x/c turn i river. Na pasywnego bet 60-70% turn i około 40-50% river. Ale tu nie jestem pewnien, fajnie jakby wypowiedział się ktoś, kto z sukcesami gra wyżej.

Odpowiedz
Cytat
Adams911

Wszystko mi się podoba prócz cbeta na flopie większy sizing powiedzmy 0.48-0.56 $ to jest pure value bet. Jedynie można rozważyć mniejszy sizing na riv 1.40 lub 1.50 $ i złożenie się do olka jego. Linia x/c na riv mi się średnio podoba bo dostaniemy duży bet i musimy i tak calować wtedy.

Odpowiedz
Cytat