Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL2 Zoom 6-max

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
975 Wyświetlenia

Witam Wszystkich,
to mój pierwszy post. Postanowiłem poważnie zająć się nauką gry. Rozpocząłem od kursów dostępnych na forum, zakupiłem również oprogramowanie. Rozegrałem pierwsze 30 tys rozdań więc to chyba wystarczająca próbka by wyciągnąć jakieś wnioski. Chciałem Was prosić o analizę, wskazówki, dalszy kierunek rozwoju/nauki. Gdzie popełniam błedy? Do 20 tys rozdań mój wykres był dla mnie zadowalający, ale ostatnio coś się "zacieło". Liczę, że ocena z zewnątrz pomoże mi poprawić błędy. Będę wdzięczny za wszystkie rady.

edit: na podglądzie pojawiają mi się obrazki, a w poście są linki, czemu?

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
boskibogdan

czerwono w KJ-K8s i KQo QJo, może za dużo calli 3 betów albo dziwnych 4 betów, tak czy siak 72s na + i to się liczy:f_drink:
jeżeli przed tym zjazdem w dół 6k rozdań nic nie zmieniałeś to klikaj dalej, będzie dobrze

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87

Siemanko.

Bardzo fajny start 5bb/100 to przyzwoity wynik. Staraj się utrzymywać duży volume to wynik będzie bardziej miarodajny. Gdybyś miał problemy z rozegranymi rękoma możesz je wrzucić do działu dyskusji o rozdaniach. Zachęcam rownież uczęszczać na kanal Twich, gdzie odbywają się treningi naszych trenerów.

Odpowiedz
Cytat

72s na zielono ale to tylko 119 rąk/30K rozegranych i +16bb więc spokojnie nie gram tego :)

A w moich statystykach widzicie coś niepokojącego? Wskaźniki Agg w normie ?

Może powinienem wkleić jeszcze jakieś inne statystyki?

Bardzo dziękuję za wszelkie wskazówki.

Odpowiedz
Cytat