Skip to forum
Notifications
Clear all

QQ NL25

8 Posts
5 Users
4 Reactions
1,530 Views
Rinnok

$0.10/$0.25 No Limit Holdem
PartyPoker5 Players
Hand Conversion Powered by WeakTight Poker Hand History Converter
Stacks:
UTG Hero ($26.80) 107bb
CO Player2 ($23.87) 95bb
BTN Player3 ($67.77) 271bb
SB Hero ($25.10) 100bb
BB Player5 ($26.10) 104bb
Pre-Flop: (0.35, 5 players) Hero is SB Q♦ Q♠

Hero raises to $0.70, Player2 calls $0.70, Player3 calls $0.70, Hero folds, 1 fold

Flop: 2♣ 9♠ Q♥ ($2.45, 3 players)
Hero checks, Player2 checks, Player3 bets $1.16, Hero calls $1.16, Player2 folds
Turn: 6♥ ($4.77, 2)
Hero checks, Player3 bets $3.40, Hero raises to $9.50, Player3 calls $6.10
River: 7♥ ($23.77, 2)
Hero bets $15.44, Player3 calls $15.44
Final Pot: $54.65
Player3 wins $51.92 (net +$25.12)
Hero lost $26.80
Player2 lost $0.70

jaka decyzja na R? gramy na rega

Reply
7 replies
RogerMorales

bd flush nie jest tutaj najwiekszym problemem- KhTh, KhJh, ThJh to chyba jedyne co moze miec. Te na dziewiatce czy dwojce najpewniej xb by na flopie. Wiekszym problemem jest, ze blokuje mocno range, ktory callnie duzego beta. Sety najpewniej wsunalby do Twojego x/r na turnie. Duzo bardziej wole ten bet jakbys mial 99 niz QQ. z QQ jakis malutki blok/decide wydaje sie byc najrozsadniejszy. Nie znam dynamiki, z punktu widzenia PIO na pewno nie foldowaloby top seta, ale na wiekszosci gosci gralbym blok/fold- ludzie po prostu nie zablefuja w tym spocie po takiej akcji, a sety stackna sie na turnie, a jesli nie to wystrasza sie flusha

Reply
pimpas

Typowe rozdanie z zakończeniem "results oriented", ja tu z uśmiechem na ustach wsuwam na river.
Nie ma tu miejsca na blok/f , masz tu coś koło 60% puli, więc izi, a x/c jest słaby bo on tam nie blefuje.

Reply
sh2ckal

Napisane przez Rinnok

Player3 wins $51.92 (net +$25.12)

Już wiadomo, że przegrałeś to rozdanie. Sądzę, że jedyną rozsądną ręką, która calluje Twój raise na turnie to J:h T:h.

Reply
Rinnok

5h4h :P

Reply
sh2ckal

Masz info za które zapłaciłeś i taki grajek powinien oddać z nawiązką

Reply
RogerMorales

Napisane przez pimpas
Typowe rozdanie z zakończeniem "results oriented", ja tu z uśmiechem na ustach wsuwam na river.
Nie ma tu miejsca na blok/f , masz tu coś koło 60% puli, więc izi, a x/c jest słaby bo on tam nie blefuje.

Racja, nie popatrzylem na stacksize, rzeczywiscie nie ma miejsca na blok/fold. Piszesz, ze wsuwasz z usmiechem na ustach river- nie wiem czy mnie dobrze zrozumiales, ja tam sie czuje mega mocny i blok nie jest po to, bo boje sie flusha tylko zadaj sobie pytanie od czego chcesz dostac calla tak mocno blokujac calling range przeciwnika. Patrzac jeszcze raz na te reke to zagralbym na pewno wyzszy x/r turna i wtedy na river latwy ship

Reply
DzikiHenry

Napisane przez RogerMorales

Napisane przez pimpas

Racja, nie popatrzylem na stacksize, rzeczywiscie nie ma miejsca na blok/fold. Piszesz, ze wsuwasz z usmiechem na ustach river- nie wiem czy mnie dobrze zrozumiales, ja tam sie czuje mega mocny i blok nie jest po to, bo boje sie flusha tylko zadaj sobie pytanie od czego chcesz dostac calla tak mocno blokujac calling range przeciwnika. Patrzac jeszcze raz na te reke to zagralbym na pewno wyzszy x/r turna i wtedy na river latwy ship

jak nigdy nie blefujesz to super, wrzuc 5$ do pota 23$ same plusy widze :) napewno beda cie calowac top pary

Reply