Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nick itp

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
3,142 Wyświetlenia

Witaam,

Konto na forum mam od bardzo dawna, nawet nie pamietam od kiedy ale jezeli mnie pamiec nie myli, a raczej nie myli to zakladajac konto nie ustawialem na koncu nicka RNMD? co to w ogole znaczy?

Pozdrawiam

E: W ogole widze ze to jest moj 1 post, a kiedys chyyyba pisalem cos, no chyba ze mam jakies multikonto przypadkowe :fuckyeah

E2: Kiedys moglem pisac tez w bad betach i nawet tam pisalem, jestem pewny a teraz nie moge? Dziwna sprawa :(

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
imgoingtomirage

Witaj,

Skontaktuj się w sprawie Twojego nicka z naszym biurem obsługi klienta: http://pl.pokerstrategy.com/home/support/

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Nie no, nick moze zostac, ciekawilo mnie po prostu dlaczego zostala dodana mi koncowka i usuniete posty :)

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Jakiś czas temu została przeprowadzona aktualizacja i wszystkim nieużywanym od długiego czasu kontom spełniającym pewne kryteria zostało dodane na końcu "RNMD". Posty nie były usuwane.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
yellowElephant

Mam pytanie;
Czy wprowadzaliście inne tego typu dopiski? Jeżeli wprowadzaliście i można zapytać - jakie i co oznaczają?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj yellowElephant,

Nie wprowadzaliśmy innych "dopisków". Tak jak imgoingtomirage napisał, tylko nieużywane konta na PokerStrategy.com otrzymały dopisek RNMD (ReNaMed).

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Conradl

dzieki za wyjasnieniei, a da rade to zmieniec ?? usunac ?? wyedytowac ???

nie wiem co mna kierowalo, ustalajac przy rejestracji x lat temu te nick

dzieki, pozdro

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Ticket -> na dole strony możesz napisać wiadomość do naszego supportu z prośbą o zmianę nicka.

Odpowiedz
Cytat