Witam panowie mam pytanko odnośnie gry bez statystyk na micro limitach.Skonczyl mi sie trial 30 dniowy nie dorobilem sie kasy na pt4 i nie wiem co robic czy grac bez huda czy macie jakies inne rady?
edzior wysylam ci zaproszenie widze ze wiesz o co kaman a ja za bardzo sie na tym nie znam.
Dla najniższych stawek tracker nie powinien być niezbędny, spróbuj grać solidne
ABC i robić notki i efekty powinny się pojawić.
Jak nie dajesz rady bez wspomagaczy to poszukaj jakiejś oferty gratisowego trackera za depozyt na nowy room.
pzdr
sama gra bez statow mysle ze jeszcze by uszla tylko jak pozniej analizowac sesje i wrzucac rece do oceny?
Faktycznie ciężko ![]()
A na PS nie ma jakiejś promo oferty na trackery? Bo ja to się nie znam...
pzdr
Wiesz Bocian promocje moze i sa na stronie mozna Pt 4 za 59 dolcow kupic ale jak ja gram na nl2 to jest 30 buyinow tak wiec sporo a chcialbym sie jak najszybciej z tych micro wygrzebac dlatego szukam najtanszej opcji:)Ale dzieki za info jestem twoim fanem i ogladam twoje filmy mam nadzieje ze podobnie jak ty bede potrafil kiedys z takim spokojem i rozwaga podchodzic do rozdan i spotow plo:)
Można mieć trackera free, trzeba go tylko dobrze skonfigurować.
I nie piszę tu o jakichś crackach czy trial reseterach
...a te każdy średnio zaawansowany użytkownik powinien sobie znaleźć sam
Kłopotliwe ręce możesz zapisywać na kartce w trakcie sesji, a następnie wyszukać HH w plikach tekstowych.
Sto lat temu na starej BossMedii doszedłem do NL100 FR bez żadnego trackera, więc można :-)
NL2 wystarczy totalne ABC i gra własnymi kartami, więc jak się zaprzeć to można sobie poradzić bez PT/HEM.
Jeśli chodzi o analizę i wrzucanie rozdań do oceny to mnie ratuje program sidekick, możesz go pobrać z pokerstrategy. A na micro można sobie radzić bez statów zresztą np na nl2 ciężko będzie nazbierać na kogoś tyle rąk żeby z czystym sumienie opierać się na statystkach.
ok dzieki panowie postaram sie z tym sidekickiem jakos ogarnac albo moze sie uda pt3 odpali triala
przypomnialo mi sie jak za czasow, jak zaczynalem grac w pokera wystarczylo zmienic date w windowsie i trial dzialal od nowa
ale ten trik juz chyba nie dziala