Przejdź do forum
Gra bez trackera?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Gra bez trackera?

13 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,051 Wyświetlenia
Andrzej1960

Witam panowie mam pytanko odnośnie gry bez statystyk na micro limitach.Skonczyl mi sie trial 30 dniowy nie dorobilem sie kasy na pt4 i nie wiem co robic czy grac bez huda czy macie jakies inne rady?

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
Edziorrr

Zainstaluj triala HM2 lub poszukaj dobrze w internecie ;)

Odpowiedz
Cytat
Andrzej1960

edzior wysylam ci zaproszenie widze ze wiesz o co kaman a ja za bardzo sie na tym nie znam.

Odpowiedz
Cytat
MrBocian

Dla najniższych stawek tracker nie powinien być niezbędny, spróbuj grać solidne
ABC i robić notki i efekty powinny się pojawić.

Jak nie dajesz rady bez wspomagaczy to poszukaj jakiejś oferty gratisowego trackera za depozyt na nowy room.

pzdr

Odpowiedz
Cytat
Andrzej1960

sama gra bez statow mysle ze jeszcze by uszla tylko jak pozniej analizowac sesje i wrzucac rece do oceny?

Odpowiedz
Cytat
MrBocian

Faktycznie ciężko ;)

A na PS nie ma jakiejś promo oferty na trackery? Bo ja to się nie znam...

pzdr

Odpowiedz
Cytat
Andrzej1960

Wiesz Bocian promocje moze i sa na stronie mozna Pt 4 za 59 dolcow kupic ale jak ja gram na nl2 to jest 30 buyinow tak wiec sporo a chcialbym sie jak najszybciej z tych micro wygrzebac dlatego szukam najtanszej opcji:)Ale dzieki za info jestem twoim fanem i ogladam twoje filmy mam nadzieje ze podobnie jak ty bede potrafil kiedys z takim spokojem i rozwaga podchodzic do rozdan i spotow plo:)

Odpowiedz
Cytat
emomaniac

Można mieć trackera free, trzeba go tylko dobrze skonfigurować.

Analiza sesji.

I nie piszę tu o jakichś crackach czy trial reseterach

...a te każdy średnio zaawansowany użytkownik powinien sobie znaleźć sam

Odpowiedz
Cytat
Gratek

Kłopotliwe ręce możesz zapisywać na kartce w trakcie sesji, a następnie wyszukać HH w plikach tekstowych.
Sto lat temu na starej BossMedii doszedłem do NL100 FR bez żadnego trackera, więc można :-)
NL2 wystarczy totalne ABC i gra własnymi kartami, więc jak się zaprzeć to można sobie poradzić bez PT/HEM.

Odpowiedz
Cytat

Jeśli chodzi o analizę i wrzucanie rozdań do oceny to mnie ratuje program sidekick, możesz go pobrać z pokerstrategy. A na micro można sobie radzić bez statów zresztą np na nl2 ciężko będzie nazbierać na kogoś tyle rąk żeby z czystym sumienie opierać się na statystkach.

Odpowiedz
Cytat
Marowin

Polecam SideKicka.

Możesz odnaleźć ręke i wrzucić na forum.

Odpowiedz
Cytat
Andrzej1960

ok dzieki panowie postaram sie z tym sidekickiem jakos ogarnac albo moze sie uda pt3 odpali triala

Odpowiedz
Cytat
kempesKGB

przypomnialo mi sie jak za czasow, jak zaczynalem grac w pokera wystarczylo zmienic date w windowsie i trial dzialal od nowa :) ale ten trik juz chyba nie dziala

Odpowiedz
Cytat