Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pożegnanie

17 Posty
15 Użytkownicy
39 Reakcje
5,920 Wyświetlenia
MrBocian

Witam Wszystkich,

Za tydzień w poniedziałek (9 XI) odbędzie się mój ostatni trening dla Pokerstrategy.

Przez wiele lat naszej współpracy świat i rynek pokerowy (jak również ustawodawstwa wielu krajów) mocno się zmieniły. Zmienił się również nasz serwis, co pewnie wielu z Was oczywiście zauważyło. Długo towarzyszyłem tym zmianom, ale nadszedł czas, aby nasze drogi się rozeszły. Miejmy nadzieję, że w długim okresie będzie to korzystne dla obu stron ;)

Chciałem wszystkim serdecznie podziękować za wspólnie spędzony czas - użytkownikom za pozytywny feedback i aktywność na forum, na treningach i w komentarzach oraz załodze PS za elastyczność i całą pracę włożoną w funkcjonowanie serwisu. Bez Was wszystkich nie byłoby tej społeczności, to Wy ją tworzycie. Dzięki!

Mój ostatni trening będzie w całości poświęcony najciekawszym, najbardziej spektakularnym i efektownym spotom z zagranych przeze mnie sesji, omawianym przeze mnie przez ostanie lata. Postaram się przygotować Ostateczne Session Review, trochę takie The Best Of Bocian. Serdecznie zapraszam :)

Jeszcze raz dziękuję za uwagę i wspólnie spędzony czas.

Powodzenia!

B.

PS. Niedługo planuję odpalić swojego facebooka i stronę www z ofertą szkoleniową - stay in touch! Zapraszam również do swojego tematu szkoleniowego na PS - wkrótce promocja :)

Odpowiedz
Cytat
16 odpowiedzi
markeba

Wielka szkoda. Tak kończy się pewna epoka. Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych projektach!

Odpowiedz
Cytat
bluecocoa

Duża strata dla grających Omahę. :f_cry: Twoje filmy biły na głowę produkcje innych trenerów Pokerstrategy. Dzięki i pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
Wronx93

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! ;( ♠_mad:_cry:

Odpowiedz
Cytat
venatici

Koniec pewnej ery.

Co prawda nie gram OMAHY, ale Bocian to jest klasa sama w sobie. Nie może mnie nie być na tym ostatnim treningu.

Cu there!

Odpowiedz
Cytat
OloPK

RIP pokerstrategy . Powodzenia Bocian!

Odpowiedz
Cytat
bersu

:(

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
SvenBe

He Bocian, it was always nice talking to you!

GL and always nice two.... erm four holecards!

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Wysokich lotów. Dzięki i powodzenia!

Odpowiedz
Cytat
KochamSzczotePL

Dni pokerstrategy policzone. Portal zmienił się na pudelekstrategy. Masa troli, gówniane tematy nt rigged softów.:f_thumbsup:
Ninjai, Olorion, Pyszałek, Bocian... nie ma to jak zwalniać najlepszych graczy. Czas przenieść się na inny serwis. RIP Pokerstrategy

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Dzięki MrBocian, praca z Tobą to czysta przyjemność :)
Powodzenia w realizacji swoich celów!

Odpowiedz
Cytat
Kohan669

"Wygaszanie" Pokerstratedżi przebiega szybciej niż analogiczny proces w Bogdance.

Odpowiedz
Cytat
Stroynowski

Wielkie dzięki za ogrom przekazanej wiedzy. Jesteś zarówno najlepszym trenerem pod względem merytorycznym jak i perfekcyjnym dydaktykiem. Powodzenia przy stolikach!

Odpowiedz
Cytat

Przez kilka lat ogladalem na PS wielu trenerow. Trenerow NLHE, SnG jak i CASH. Zarowno polsko jak i angielskojezyczne.

Z calym jednak szacunkiem dla nich musze przyznac, ze na tle ich wstrzystkich byles po prostu najlepszy.

W zasadzie to przez ostatni rok moze dwa tylko ze wzgledu na Twoje treningi wykupywalem ten srebrny status :)

Powodzenia i dzieki :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
MrBocian

Dzięki za dobre słowa!

Pozwolę sobie zaprosić zainteresowanych na swojego świeżutkiego fejsa:

W planach ciekawe ręce z moich sesji kilka razy w tygodniu i trochę strategii co jakiś czas. To moje początki z facebookiem, więc bądźcie wyrozumiali. Enjoy!

Pzdr ;)

PS. Wciąż mam status trenera i dostęp do komentarzy w swoich filmach szkoleniowych - jeśli macie jakieś pytania, chętnie odpowiem!

Odpowiedz
Cytat