Witam Wszystkich,
Za tydzień w poniedziałek (9 XI) odbędzie się mój ostatni trening dla Pokerstrategy.
Przez wiele lat naszej współpracy świat i rynek pokerowy (jak również ustawodawstwa wielu krajów) mocno się zmieniły. Zmienił się również nasz serwis, co pewnie wielu z Was oczywiście zauważyło. Długo towarzyszyłem tym zmianom, ale nadszedł czas, aby nasze drogi się rozeszły. Miejmy nadzieję, że w długim okresie będzie to korzystne dla obu stron ![]()
Chciałem wszystkim serdecznie podziękować za wspólnie spędzony czas - użytkownikom za pozytywny feedback i aktywność na forum, na treningach i w komentarzach oraz załodze PS za elastyczność i całą pracę włożoną w funkcjonowanie serwisu. Bez Was wszystkich nie byłoby tej społeczności, to Wy ją tworzycie. Dzięki!
Mój ostatni trening będzie w całości poświęcony najciekawszym, najbardziej spektakularnym i efektownym spotom z zagranych przeze mnie sesji, omawianym przeze mnie przez ostanie lata. Postaram się przygotować Ostateczne Session Review, trochę takie The Best Of Bocian. Serdecznie zapraszam ![]()
Jeszcze raz dziękuję za uwagę i wspólnie spędzony czas.
Powodzenia!
B.
PS. Niedługo planuję odpalić swojego facebooka i stronę www z ofertą szkoleniową - stay in touch! Zapraszam również do swojego tematu szkoleniowego na PS - wkrótce promocja