Skip to forum
Notifications
Clear all

ankieta/zakończona

9 Posts
4 Users
82 Reactions
943 Views
Zakładam ankietę. Głosować można do czasu rozpoczęcia meczu, o ile taki nastąpi. Poniżej pojawią się dwie możliwe odpowiedzi. Proszę o oddanie tylko jednego głosu za pomocą łapki w górę przy wybranej odpowiedzi. Ankieta jest anonimowa. Zachęcam do głosowania. Dziękuję. _thumbsup:

Pytanie do Ankiety: Kto zwycięży w pojedynku Heads Up NLH na stołach cash, 7bekon7 or GrandePe?

Reply
8 replies
Odpowiedź A) GrandePe.

Reply
Odpowiedź B) 7bekon7

Reply
Demiser

GrandePe mógłby być nawet PequeñoPe (czyli malutkie) a i tak na Bekona by to wystarczyło

Reply
pokerfish23

C, obsrasz zbroje i do tego nie dojdzie.

Reply

Widzę, że jestem nieźle znienawidzony przez co niektórych, skoro wrogowie pretendenta stają się jego sojusznikami, gdyż nienawiść do mnie przebija wszystko inne. Trochę to niepojęte, zważywszy że pomagam tylko innym uwierzyć w siebie i w to, że wszystko jest możliwe. W każdym razie, jedno jest pewne. Nikt nie pokona Potęgi Ciemnego Lasu w HU, ani dzisiaj, ani za rok, ani za 10 lat. Moc jest zbyt wielka. Peace.

Reply
RemiSmk

w jaki sposób małpka w cyrku może zostać znienawidzona ?(

Reply

Każdy wspaniały sukces ma swoich hejterów, niektórzy są wierni jak RemikSkok i nigdy nie opuszczają swojego pana, a inni pojawiają się raz na jakiś czas. Wiedziałem na co się piszę, gdy stawałem się zwycięzcą. Część ludzi odczuwa zazdrość i zawiść, ale to nie szkodzi. Ponieważ jedyne co ma znaczenie to fakty, a te wyraźnie pokazują, że nikt nigdy nie pokonał Ciemnego Lasu i tak już zostanie. Można by nawet powiedzieć.... iiiiiiiiihhhaaa!! _biggrin:

A teraz czas na Święta, rzadziej będę się tu pojawiał do końca roku. Cześć i czołem rybeczki i rekiny. Wesołych Świąt! :heart::heart:

Reply
Ogłaszam zakończenie ankiety!
WYNIKI

Odpowiedź A) GrandePe - 67% (26 głosów)
Odpowiedź B) 7bekon7 - 33% (13 głosów)

Dziękuje wszystkim za udział w głosowaniu. A ze swojej strony powiem, że jestem w szoku, że aż 13 osób postawiło na mnie. Miło to widzieć. Pozdr :f_drink:

Reply