Jak w tytule. Ile można nie jeść, nie pić, łzy przełykać nie wiedząc co się dzieje z najbardziej barwną postacią tego forum. Czy odszedł na zawsze? Może Desmond albo inny brat przekaże, że tęsknimy
Wpisujcie miasta
Gorzów Wlkp [']
Jak w tytule. Ile można nie jeść, nie pić, łzy przełykać nie wiedząc co się dzieje z najbardziej barwną postacią tego forum. Czy odszedł na zawsze? Może Desmond albo inny brat przekaże, że tęsknimy
Wpisujcie miasta
Gorzów Wlkp [']
podobno po wypuszczeniu dyszki zrobilo sie miejsce i tym razem bekon wrocil na oddział, pół roku min wg mnie.
niedawno opublikowal swoje aktualne wyniki z ostatnich 200k rozdan imgur.com/a/3LKsXD2
imo tytul tego watku powinien brzmiec inaczej, np. "zmierzch bogow".
Jak to na discordzie. DO mnie nie pisze, a wyczekuje jego przybycia niczym Aragorn Gandalfa podczas bitwy o Helmowy Jar.
Napisane przez FulHaus
200k rozdan imgur.com/a/3LKsXD2
Pod linkiem nic nie ma.
U mnie działa.
Najistotniejsze ,że tam gdzie to to ma znaczenie czyli nl200 jest 11bb/100 prawie.
I chyba bez sensu grindować niższe stawki gdzie raisy nie są tak respektowane, a i bekon pewnie nie ma motywacji by jakieś grosze grać. Grał nl10k nl50 nie robi kompletnie wrażenia.
Ale to chyba stare jest, co nie? Czy nowy screen? Bo ze stronek trackujących wynika, że gra bardzo mało i głównie rnc 10, 25 i czasem wskakuje na 50 jak mnie widzi
Pewnie gra w jakiś tajnych private gierkach z vipami. Może sam jest vipem? Nikt tego nie wie!
Napisane przez EmiyaKiritsugu
Najistotniejsze ,że tam gdzie to to ma znaczenie czyli nl200 jest 11bb/100 prawie.
I chyba bez sensu grindować niższe stawki gdzie raisy nie są tak respektowane, a i bekon pewnie nie ma motywacji by jakieś grosze grać. Grał nl10k nl50 nie robi kompletnie wrażenia.
chybba na na non sd ale -11/100
Napisane przez EmiyaKiritsugu
Pewnie gra w jakiś tajnych private gierkach z vipami. Może sam jest vipem? Nikt tego nie wie!
w omahe hi lo bo na holdemie nie ma sobie równych

Napisane przez PhoenixAssassin
Nie mam pojęcia o co tu chodzi, ale grafika całkiem niezła![]()
Kiedyś się dowiesz, może. I nie, to zagadka dla Ciebie
Spoiler
Ale to chyba stare jest, co nie? Czy nowy screen? Bo ze stronek trackujących wynika, że gra bardzo mało i głównie rnc 10, 25 i czasem wskakuje na 50 jak mnie widzi![]()
Jakie to stronki ?
Napisane przez MarcinEmpik
Ale to chyba stare jest, co nie? Czy nowy screen? Bo ze stronek trackujących wynika, że gra bardzo mało i głównie rnc 10, 25 i czasem wskakuje na 50 jak mnie widzi![]()
Jakie to stronki ?
https://resulthub.org/leaderboard/player/GG/Lord%20Ruthven
Napisane przez MarcinEmpik
Jakie to stronki ?
https://resulthub.org/leaderboard/player/GG/Lord%20Ruthven/blockquote >
To bez rake pokazuje tak ?